Névválasztás kisfiúnak! A Cecil nekem nagyon tetszik, - ezenkívül külföldön is használható, és ott a kiejtés miatt imádom a hangzását. Magyarországon ez mennyire nyerő név lenne?
Csúfolódásnak lenne kitéve a gyerek? Mert manapság nem egy szokványos név. Pedig szerintem nagyon szép! Csak félek, a gyereknek nem lenne jó..
Köszönöm a válaszokat előre is!
Alulmaradott? Kikérem magamnak. Soha nem is hallottam, hogy ezt használnák férfinévként.
Filmekben hallottam ezt a nevet (Cecil) nőhöz társítva, illetve itthon Cecíliaként.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ez férfinév legyen, mert annyira egyértelműnek gondoltam, hogy női.
És nem, nem vagyok alulmaradott.
Én tudom, hogy a Cecil férfinév. De nekem ugyanaz a kategória, mint a Kamill. Sokkal közismertebb a női párja, nem férfias, és nagyon sokan, akik állítólag művelt, diplomás emberek, sosem hallottak róla.
Szóval én nem adnám. De ki se röhögném, aki adja, csak megjegyezném, hogy hú de ritka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!