Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névválasztás kisfiúnak! A...

Névválasztás kisfiúnak! A Cecil nekem nagyon tetszik, - ezenkívül külföldön is használható, és ott a kiejtés miatt imádom a hangzását. Magyarországon ez mennyire nyerő név lenne?

Figyelt kérdés

Csúfolódásnak lenne kitéve a gyerek? Mert manapság nem egy szokványos név. Pedig szerintem nagyon szép! Csak félek, a gyereknek nem lenne jó..

Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. jan. 10. 20:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Sok kisgyerek azt hinné hogy lánynév. Lehet hogy csúfolnák.
2016. jan. 11. 18:37
 22/27 anonim ***** válasza:
17%
Megkérdeztem férjemtől is, diplomás, több nyelven beszél, ő is azt hitte, lánynév.
2016. jan. 11. 18:39
 23/27 anonim ***** válasza:
71%
Erre ne legyen olyan büszke a férjed. Bem vagyok diplomás de még én is ismerem a Cecília-Cecil párost.
2016. jan. 11. 20:31
 24/27 anonim ***** válasza:
45%
Nem írtam, hogy büszke rá, csak annyit, hogy nem tudta, hogy férfinév, mivel a Kérdező írta, hogy ,,vannak ilyen alulmaradott emberek?" Nem gondolom, hogy ő az lenne:)
2016. jan. 11. 21:47
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Alulmaradott? Kikérem magamnak. Soha nem is hallottam, hogy ezt használnák férfinévként.

Filmekben hallottam ezt a nevet (Cecil) nőhöz társítva, illetve itthon Cecíliaként.

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ez férfinév legyen, mert annyira egyértelműnek gondoltam, hogy női.

És nem, nem vagyok alulmaradott.

2016. jan. 12. 14:51
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is filmben hallottam, és ott női név volt, ,,szeszil"-nek ejtették.
2016. jan. 12. 17:24
 27/27 anonim ***** válasza:
97%

Én tudom, hogy a Cecil férfinév. De nekem ugyanaz a kategória, mint a Kamill. Sokkal közismertebb a női párja, nem férfias, és nagyon sokan, akik állítólag művelt, diplomás emberek, sosem hallottak róla.

Szóval én nem adnám. De ki se röhögném, aki adja, csak megjegyezném, hogy hú de ritka!

2016. jan. 13. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!