Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az eddig pürés babának,az...

Az eddig pürés babának,az átállást kezdhetem tabpehelyel,rizsával? Hogy ezeket már nem turmixolom

Figyelt kérdés
ma 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz
ma 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
12%

Egyáltalán minek adtál puret?

Kezdheted volna egyenesen darabos etellel a hozzátaplalast.

ma 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
ma 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Igen, adhatod, de nem magaban Pl a főtt rizst, hanem én úgy csináltam, hogy Pl a husit és a répát turmuxoltam és ebbe bekekevertem a főtt rizst. Vagy a zabpelyhet a lereszelt álmába, villával szétnyomkodott banánba. Az is jó, ha pl püré helyett a krumplit, zöldségeket, husit krumplinyomoval vagy villával szét nyomkodod, aztán fokozatosan mindig nagyobb darabokat hagysz. Ha látod rajta, hogy már nem csak nyel, hanem rág is, akkor probalkozhatsz majd nagyobb darabokkal, Pl csigateszta, puha párolt zöldség.
ma 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
4#ez jó ötlet
ma 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Keverd össze valamivel ahogy négyes is írja. Én is rizssel kezdtem, hogy belekevretem a püréjébe. Kezdetben csak par szemet. Aztán mindig egyre több darabka volt a pürében. A darabos pürét elég könnyen megszokta a fiam. Mi inkább azzal szenvedtünk, hogy a teljesen szilárdra álljunk át.
ma 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
6# de mindenhol azt írják,hogy soha ne keverjünk pürébe darabokat,mert akkor nem tudja a baba mire számíthat. Annyira nehéz,hogy ilyen sok az információ,főleg,hogy ellentétes,és egy kezdő anyuka,hogy tudja mi a legbiztonságosabb.
ma 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az üveges bébikajákba is 8-9 hónapos korosztályostól ilyen, hogy darabok vannak benne. Én néha adtam neki üvegest is. Még egyszer egyszer most is 14 hónapos. Van aki egyből darabkákat ad és a baba vevő rá. A fiam például nagyon nem volt vevő. Én nem akartam pürézni, mert féltem nem tudunk átállni majd a szilárdra. Hát a fiam meg csak másképp alakította. Próbálkozz. Amúgy meg a legtöbb leírás nem is biztos, hogy jó lesz. Mármint úgy értem ami egyik babánál beválik másiknál nem biztos, hogy igen. Én egy idő után el is engedtem ezt. Ha pürét kért azt kapott nem fog pürézni 20 évesen. Most már elég sok szilárd ételt megeszik meg néha azért darabosabb pürét, de egy hónappal ezelőtt még csak a darabos püré ment. Én már ennek örülök, mert nagyon nem volt vevő korábban.
ma 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!