Elalvas előtti pillanatnyi szemfelakadás normális 1 évesen?
Figyelt kérdés
Mostanában néha észrevettem, hogy ezt csinálja a kislányom. Megijedek tőle, de tényleg csak 1 pillanat. Vagy ha már nagyon álmos vagy ha még nem kelt fel teljesen. Nem is mindennap, nem is minden alvásnál. De előfordul. Piciknél tudom hohy van meg kifejezetten látványos is lehet, de ekkora “babáknál” nem vagyok benne biztos. Amugy semmi egyéb furcsasága nincs. Nagyon értelmes, nagyon jól fejlődő gyermek. Jár, mindent megért, eszik, rág, “dumál” a maga szintjén. Aranyos, vidám, kedves kislány. Janárban kap majd oltást, akkor lehet rákérdezek, ha még elöfordul addig isma 12:38
1/3 anonim válasza:
Biztos ami biztos kérdezz meg egy gyerekneurológust
2/3 anonim válasza:
Ha az amite gondolok, mindenki így alszik el, teljesen normális.
3/3 anonim válasza:
Normális. Akkor már más állapotban van,a szem is forog. Lányom is így alszik el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!