Hogy tudtad feldolgozni, hogy kisbabával egyedülálló lettél?
Sajnos úgy néz ki egyedül fogok maradni a babámmal. Én még küzdök a kapcsolatért de nem valószínű, hogy menthető (10+ év, apuka akarta a babát).
Egyszerűen lefagyok ha arra gondolok, hogy egyedül kell tovább csinálnom, elfog a pánik a sírás, hogy én ezt nem akarom/tudom végigcsinálni. Hogy miért történik ez velem? Teljesen össze vagyok törve.
Egyedülálló anyukák, hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek mennyi idő volt? Mi segített?
BÁRCSAK!!! elváltam volna mikor 3 hónapos volt a gyerekem,vagy amikor először éreztem hogy válni kell!!!!!!(bár nálunk még 3 hónaposan nem volt probléma.A gyerek másfél éves korában már igen, de addigra módszeresen kezdte el leépíteni az anyagi lehetőségeimet,az önbizalmamat és mindent,bár akkor ezt nem vettem észre.
Megkíméltem volna maga az évek óta tartó kiszolgáltatottságtól.Az érzelmi és anyagi totális leépítéstől és ellehetetlenítéstől,és a gyereket is megkíméltem volna a sz@r viselkedésmintáktól, és a sok veszekedés sírás, és egyéb látványától.
Kérdező!! meg tudod csinálni! Menni fog!
11# köszönöm a biztatást ❤️🩹
Sajnálom, amin keresztül mentél.
Annyi a "szerencsém", hogy anyagilag független vagyok tőle. Kizárólag enyém a lakás, megtakarításom is van, ez a része egyedül ami nem aggaszt.
Jól, mondjuk én eleve egyedül vállaltam. Enyém 4 hónapos lesz és nincs segítségem. Nem mondom, hogy könnyű(engem mondjuk az anyagi rész aggaszt legjobban, ami nálad nem probléma, ahogy írod.) Illetve a "férfi munkák". Hogy pl.nekem kellett/kell felújítanom a lakást a baba mellett. Sok mindent én csináltam, amiben a legnagyobb nehézség az, hogy ne ordítson közben a gyerek(nappal nem alszik otthon soha). Illetve, mivel a mai pasik többsége amúgy is kétbalkezes, azzal is kiegyeztem volna, ha nem akarnak folyton átb@szni, lehúzni a munkások, mert férfi tárgyal velük.
Viszont ami a többit illeti, az nagyon jó, hogy nem kell még egy pasival is bajlódnom. Ha már olyan sz@r a kapcsolat, hogy felmerül a válás, a pasi általában csak útban van. Amúgy is kevés a valós segítség. De amelyiktől válni akarnak, csak porfogó. Kiszolgáltatja magát + hisztizik. Hát, köszi, de ebből elég egy. A gyerekem😁
#9 vagyok. A problemaim:
-alkoholfogyasztas es a dohanyzas tulzasba vitele
-anyagi nehezsegek, amiket a volt hazassagabol hozott, es az ebbol fakado problemak
-mindent a szajaba kell ragni, mintha kisgyerek lenne
-szexualitas nulla. Nem kivanom, nem tudok ra ferfikent tekinteni.
Minden rendben lesz, de feltétlenül keress egy dadust, azt mondtad a pénz nem gond nálatok.És szerintem kisgyereknevelőt keress, ő fog tudni neked még jó ötleteket is adni sok dologba.Bátran szánd rá a pénzt,mert ez a befektetésed lesz az ép lelkivilágodba és a könnyebb közös jövőtökbe.
Kitartás,erős vagy,meg tudod csinálni,akkor is ha most nehéznek tűnik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!