Hogy tudtad feldolgozni, hogy kisbabával egyedülálló lettél?
Sajnos úgy néz ki egyedül fogok maradni a babámmal. Én még küzdök a kapcsolatért de nem valószínű, hogy menthető (10+ év, apuka akarta a babát).
Egyszerűen lefagyok ha arra gondolok, hogy egyedül kell tovább csinálnom, elfog a pánik a sírás, hogy én ezt nem akarom/tudom végigcsinálni. Hogy miért történik ez velem? Teljesen össze vagyok törve.
Egyedülálló anyukák, hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek mennyi idő volt? Mi segített?
Nehezen. De nem volt más opció. A gyerek ott volt, az élet ment tovább. Meg kellett oldani. Aztán szépen belerázódtam.
Ha vannak családtagjaid, akik közel állnak, vagy barátok, ők sokat tudnak sejteni.
Sajnos nem sok mindenki, mondhatni senki. Anyukám nagyon beteg. Barátaim messze laknak...
Remélem a kezdeti sokk után valahogy lemegy rólam majd ez a bénultság érzés. Sírni tudnék egész nap...
Szia! Pont most akartam hasonló kérdést kiírni. Szintén 10+ éve vagyunk együtt, segítségem 150 kilométerre lenne. Hiába vagyunk ketten, már most is olyan mintha egyedül csinálnék mindent. Nem látom, hogy menthető lenne a házasságunk.
Ne haragudj, tanácsot nem tudok adni, de követem a kérdésed.
És nem vagy egyedül ezzel az érzéssel! 😕
Azért változik bőven. Eleve nem tudom egy órára de egy 15 percre se másra bízni a babát, amit azért eddig meg tudtam tenni. Meg kell oldani a logisztikát akár csak egy bolt vagy szemét levitel bagatel apróságok bármi amit eddig ő intézett.
De leginkább lelkileg visel meg, hogy lesz a jövő hogy mindent egyedül kell megoldanom, akár majd az intézménybe jövés menést, nem lesz közös családi nyaralás, nem lesz semmi csak én leszek neki ha beteg ha én az vagyok, ha nem alszik stb.... és hogy miért is történik ez velünk.. szertefoszlanak az életünkről alkotott jövőképek. Ha legalább már magyobb gyerekről lenne szó... de egy 3 hónapos kisbaba... 😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!