Ebben az esetben is karos a jarassegito?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Landolt nalunk egy jarassegito, de a kisfiam mar reg jar, szoval nem ezzel tanult meg.
Viszont nagyon tetszik neki, nyomkodja (mert zenel is), tologatja. Megprobaltam mar egyszer eltenni, de kereste nagyon, szoval nem tudom, hogy maradhat vagy meg igy is karos?
tegnap 20:59
1/4 anonim válasza:
Nem káros, de majd itt mindenki azt mondja hogy az. A bebikomp káros, ez nem ugyanaz. Járás előtt minden baba elkezd valamit tologatni maga előtt, széket, porszívót, amit talál, arra figyeljel hogy ne essen el vele.
3/4 anonim válasza:
Tudtommal akkor káros, ha még nem járni tudó gyerek használja és kereke van a járássegítőnek. Mert olyankor máshová helyezi a súlypontját. Így ebben az esetben nem az. Ez olyan mintha vettél volna neki egy játék bevásárlókocsit és azt tologatná. Mikor már járt a kisfiam akkor imádta a játék fűnyírót tologatni meg bármi mást is: szék, doboz, nagy bevásárlókosár.
4/4 anonim válasza:
Járni tudó gyereknek szerintem nem az.
Ha azt nézed nagyon sok gyerek tologat ezt-azt, játék babakocsi, bevásárlókocsi stb.
Az a lényeg, hogy ne annak a segítségével járjon, de ha önállóan is megy nem is erre van már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!