Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegem van az anyaságból más...

Elegem van az anyaságból más èrzett így?

Figyelt kérdés

8 èves a nagy, a kicsi 6. A fèrjem az elmúlt pár èvben a segítsèget lazára fogta. Semmit se segít szinte. Ha megkèrem valamire visszabeszèl, hogy mièrt te nem tudod megcsinálni, vagy, hogy majd megcsinálom máskkr, vagy nem hagynál már bèkèn szöveg megy.

Ha a gyerekeket kèrem meg ők is ezt csinálják. Nem tudok mit kezdeni velük. Elegem lett egyedül viszem a házat mindenben. Legszívesebben elköltöznèk ( van egy lakásom ki van adva) mert ez nem èlet, hogy rabszplga vagyok ès csak nekem fontos, hogy tiszta igènyes környezetben èljünk. Nem èltem így. Nem is csinált senki semmi koszt plusz munkát. Mióta lettek a gyerekek azóta a fèrjem ellustult előtte míg ketten voltunk igyekezett ès kedve is volt tenni a szèp tiszta otthonèrt.

Most hazajön tv elè ül megy az x box.

Elegem van nem birok már veszekedni belefásultam. Egyedül akarok èlni ahol senkihez se kell alkalmazkodnom.

Mèg, hogy a szülősèg milyen fantasztikus eufórikus èrzès, nèlküle mit èr az ember èlete.

Ja jó duma. Itt vagyok a pèlda, hogy ezerszer jobb volt míg szingli voltam. Nyugodt, gondtalan, stresszmentes èletet èltem ès pènzt is fèlre tudtam tenni.

Na de el.asztam ez van. Kellett nekem az anyaság...

tegnap 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

"Egy rózsaszín flitteres felhőbe van csomagolva az egész családozósdi, meg a gyerekvállalás főleg,"

Ez egy hülyeség. Mindenhonnan az jön manapság, hogy mennyire szar meg nehéz. 100 'mennyire szar' cikkre jön 1 db 'nehéz, de azért jó'

"Nekem az a tapasztalatom, hogy a faszikkal semmit nem lehet kezdeni ezen a téren. " Na előjött a férfi ellenes szexista.

"Én is legszívesebben elszöknék itthonról. Az életem is sokkal jobb volt férj és gyerekek nélkül." Válj el, költözz el, fizesd a gyerektartást.

tegnap 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Ez így tényleg inkább csak hiszti, ha a férjed egy ilyen link alak akkor igen is válj el még hova menni is tudsz a gyerekekkel, hogy ők veled lesznek akkor is ? Igen ! De legalább nem ezt a példát látják az apjuktól persze, hogy ők is így viselkednek ha ezt látják mint minta. A férjedet tedd helyre elsőnek vagy férjként és apaként viselkedik vagy menjen ahova akar. Keress egy pszichológust mert ez csak egy kifogás a gyenge embereknek, hogy se veled se nélküled kapcsolat… és kapcsolódj ki hagyd a férjedre a gyerekeket és menj el egy kis pihenőre azért már nagyok a gyerekek nem olyan nehéz életbe tartani őket.
tegnap 20:26
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
De miért nem a házasságból van eleged? Valójában a férjeddel van baj, nem a gyerekeiddel. Én a helyedben elválnék, akkor lenne kéthetente egy szabad hétvégéd, a többi időben meg csak a két gyerek után kellene gürizned, a nagy, haszontalan here után nem.
tegnap 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

#12 és #13:

"Egyedül akarok èlni ahol senkihez se kell alkalmazkodnom."

De a kérdező leírta: nem akarja a gyerekeket sem, hanem egyedül akar élni.

tegnap 20:33
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Na ezért nem lesz sosem gyerekem, nem nekem való ez az egész.

1 hét pihi valóban rád férne kérdező bárhol, ahol nyugtod lehet. Hosszútávon ebből így nem jössz ki jol, már így is oda a mentális egészséged.

tegnap 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

Miért pszichológust ajánl mindenki a kérdezőnek elsősorban, miért nem párterápiát? Nyilván valaha működött a kapcsolatuk, hátha meg lehet menteni, és valahogy rávenni a férjet, hogy segítsen be neki otthon a házimunkába. Nem lehet tudni, mi áll amögött, hogy nem segít: a férj (is) depressziós, vagy kiábrándult a feleségéből, esetleg megcsalja. Netán "bünteti" a feleségét valamilyen nézeteltérés miatt? Szóval innen távolból könnyű azt tanácsolni, hogy váljon el, de azért mégis többéves kapcsolat van mögöttük, nem biztos, hogy egyből a kukába kell dobni.

Az meg, hogy azt írta, hogy egyedül akar lenni, nem feltétlenül jelenti azt, hogy hosszú távon is ezt akarja, csak elege van mindenből, és fáradt. Tök érthető, hogy jelen pillanatban erre vágyik. Ettől még nem lesz rossz anya/feleség, csak boldogtalan és kimerült.

Tényleg jó tipp, amit valaki írt, hogy 1-2 hétre hagyd a férjedre a gyerekeket és a házimunkát, hidd el, egészen másképpen fogja látni a szerepedet! (Tapasztalat. Nálunk is lekicsinylette a munkát, amit én végeztem, aztán 6 hétre kórházba kerültem, és kénytelen volt egyedül menedzselni a háztartást a két gyerekkel. Azóta sokkal többet segít...)

Kérdező, ha van rá esély, hogy rendbehozzátok a házasságotokat, azt egy párterapeuta segítségével, a férjed aktív részvételével lehet esélyetek - egyedül nem javíthatod meg kettőtök helyett. Kitartást!

tegnap 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Hmm, nekem az első (és tobbedik) gondolatom azt, hogy te azt eszed, amit főztél. Pont ilyen anya mellett nőttem fel, mint amilyen te vagy. Azt kell mondjam, toronymagasrol leszrom, hogy volt friss kaja, meg patika tiszta lakás, mert nekem 100x többet ért volna egy szerető anya, aki sajnos nem adatott meg, csak egy ilyen nárcisztikus mártír, mint te. Nekem elég lett volna 2, de mondok valami vadabbat, akar 3 naponta is friss főtt kaja, mert nem voltam sose válogatós, mindig megettem a maradékot is. Azt is leszrtam volna, ha nincs minden nap felmosva, ha cserébe gondoskodó, szerető anyám van. A férjed is nyilván azért ilyen veled, mert egy basaskodo, nárcisztikus hazisarkany vagy, aki bántja a gyerekeit is, őt is, és elege van belőled.
tegnap 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
17es vagyok, még annyi, hogy amit a 9es írt, hogy te vagy a legfontosabb a gyerekeidnek...most még talán illuzioban élnek, hogy "anya nagyon szeret", de ha van egy csepp eszuk, felnőtt korukra rájönnek, hogy ez nem így van, és csak karácsonykor fogod látni őket.
tegnap 22:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez szar ügy. Jobb párt kellett volna választani, a gyerekvállalásról meg annyit, hogy nem kötelező eleme az életnek, előbb kellett volna gondolkodni, hogy neked való e.

Nem kell mártírkodni, ha rossz az életed, változtass. Költözz el, váljatok, fizess gyerektartást és ott lesz a szabad életed.

tegnap 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!