Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges a burnout anyaságbó...

Lehetséges a burnout anyaságból is?

Figyelt kérdés

A munkahelyem kapcsán éreztem már ilyet, amit most érzek.

Akkor szakmát kellett váltanom, mert már bemenni se bírtam a munkahelyemre, akkor úgy könyveltem el magamban, hogy kiégés volt az oka.

Furcsa, de mostanában, kb. egy hónapja reggelente, amikor kinyitom a szemem, azt érzem, hogy felkelni sincs kedvem, és tolni a napot a két gyerekkel. Itthon vagyok a két gyermekemmel, a kicsi még csak most lesz ovis ősztől. Nagyon hasonló érzés, mint a 10 évvel ezelőtti érzés a munkahelyem kapcsán.

Ki lehet égni anyaságból is? Segítségem nem sok van és még egy hónap ovikezdésig. Hogyan kell töltődni?

2019. aug. 7. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak ilyen cikkek, írd be a gugliba.

Nagy felelősséggel járó, nagy tudást igénylő, emberekkel foglalkozással járó munka magas óraszámban - mért ne lehetne burnout?

2019. aug. 7. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bizony van ilyen. Nem véletlenül szajkózzák pszichológusok, hogy az anyáknak is kell szabadság. Én esténként hímezni szoktam, illetve heti egyszer elmegyek szaunázni. Amikor ez kevés lett, visszamentem dolgozni. Kitartás, 1 hónap elrepül. Anyák vagyunk, bármit kibírunk. ;)
2019. aug. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!