Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, titeket is megvisel...

Anyukák, titeket is megvisel T. Tamás este?

Figyelt kérdés
Amióta kijöttek a legfrissebb hírek Till Tamással kapcsolatban, nehezen tudok nem erre gondolni, szinte az émelygés kap el. Amióta gyerekem van, sokkal nehezebben veszem az ilyen jellegű híreket. Lehet, hogy ha ennyire megvisel, nem kéne ilyen híreket elolvasnom, könnyebb lenne homokba dugni a fejem...viszont én is ebben a társadalomban élek, és most ebbe a társadalomba különösebb fennakadás nélkül hazaengedték a (valószínűsíthető) gyilkost. Az eset bestiális, nem tudok jobb szót rá. Komolyan semmi igazságtétel nem várható? Nem vagyok jogász, nem ismerem behatóan az igazságszolgáltatás működését, de az egészet szürreálisnak érzem.
dec. 11. 12:04
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát be is b*szott volna, ha ennyivel vége van. Remélem, minimum örökre rács mögött rohad az a mocskos szemétláda!!!
dec. 12. 21:06
 42/49 anonim ***** válasza:
52%

De azért érdekes, hogy "meggondolták magukat". Így működik a törvény??

Örülök, hogy elkapták, természetesen, nehogy félreértse valaki!

Csak furcsa nekem ez. Ilyen hogy lehet?

dec. 12. 22:32
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
42, azért ezen nem kell csodálkozni.
dec. 12. 22:36
 44/49 anonim ***** válasza:
54%

43!

Jogilag érdekelne. Emberileg értem!!

dec. 12. 22:40
 45/49 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom a nep most ra van szallva a gyermekvedelmi dolgokra, es azert megiscsak egy 11 evesrol beszelunk, hiaba telt el 24 ev azota, egy kiskorut gyilkoltak meg.
dec. 12. 23:10
 46/49 anonim ***** válasza:
83%
5. Ezért nem követheti a jog a nép nyomását. itt most ezt akarja az igazságszolgáltatás. Ebből még nagy botrány lesz, mert az elkövetőügyvédje ezt nem fogja annyiban hagyni.
dec. 13. 00:00
 47/49 anonim ***** válasza:
87%
Fentebb linkelték hogy a minősített ember ölés nem évül el.
dec. 13. 05:49
 48/49 anonim ***** válasza:
83%
47. 2012-ben a btk-t módosították és emiatt elévült. nem lehet vele csinálni semmit.
dec. 13. 12:54
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
A bortonben nagy esellyel agyon verik, ha nem csukjak le, a csaladtagok kozul all valaki bosszut. Nem lesz hosszu elete.
dec. 13. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!