Anyukák, titeket is megvisel T. Tamás este?
2, de, akkor is van.
Ami nem évül el, azok az életfogytos bcs-k.
Apa vagyok, de engem is megvisel.
Eleve nem értek egyet azzal, hogy a gyilkosság elévül. Ha rajtam múlna, akkor gyilkosság és maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés nem évülne el. Ahogyan a halott nem fog feltámadni, a nyomorékká vert ember újra lábra állni, úgy az elkövetőjének sem kéne soha fellélegeznie, hogy most már biztosan megúszta, mert elévült.
Egyébként a körülményekből biztos vagyok benne, hogy szexuális motivációja volt az egésznek. Behívta a 16 éves srác az áldozatot a tanyára, aztán megölte. Nyilvánvalóan nem anyagiak miatt tette, még a biciklijét sem vitte el. Nem derült ki olyasmi sem, hogy a gyilkosnak az áldozatával vagy annak családjával valami ellentéte, elszámolási vitája lett volna. Akkor meg csak erre tudok gondolni. És utána megölte, hogy ne maradjon tanú.
Az egy másik kérdés, hogy az áldozat családjából akad-e valaki (nem okvetlen a szülők), aki azt mondja: inkább vállal pár év börtönt, de ezt az alakot félig vagy teljesen agyonveri vagy -vereti valakivel. Mert ennek viszont van reális esélye a gyilkos számára innentől egész hátralevő életében.
6#
Engem anno kamaszlányként (14 voltam) anyukám nem volt hajlandó elengedni a környéken futni. Úgy egyezett csak bele nagy nehezen, hogy világosban és napközben, plusz vigyem pórázon magammal a kutyát és az útvonalamat is ismertessem. Akkor nem értettem, miért stesszelt ettől ennyire, ma már értem...
Apaként nagyon megvisel.
Sokat gondoltam rá,hogy vajon kiderül-e egyszer az igazság vagy nem.
Nem találok szavakat.
Volt a kislànyos ügy is.
Szegény gyermekek 🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!