Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, titeket is megvisel...

Anyukák, titeket is megvisel T. Tamás este?

Figyelt kérdés
Amióta kijöttek a legfrissebb hírek Till Tamással kapcsolatban, nehezen tudok nem erre gondolni, szinte az émelygés kap el. Amióta gyerekem van, sokkal nehezebben veszem az ilyen jellegű híreket. Lehet, hogy ha ennyire megvisel, nem kéne ilyen híreket elolvasnom, könnyebb lenne homokba dugni a fejem...viszont én is ebben a társadalomban élek, és most ebbe a társadalomba különösebb fennakadás nélkül hazaengedték a (valószínűsíthető) gyilkost. Az eset bestiális, nem tudok jobb szót rá. Komolyan semmi igazságtétel nem várható? Nem vagyok jogász, nem ismerem behatóan az igazságszolgáltatás működését, de az egészet szürreálisnak érzem.
dec. 11. 12:04
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
79%
Pont annyira visel meg, mint a többi gyilkosság és eltűnés, mindegyik megrázó, mindegy, hogy gyereket vagy felnőttet érint. Nyilván a legrosszabb ezt a családjának megélni, kívülálló sose fogja ugyanazt érezni, főleg ha nem is ismerte. De ez jobb is így, nem kell, hogy mindenki tönkremenjen az ilyenektők, elég baj az, hogy a családjának ezt át kell élnie.
dec. 11. 13:33
 12/49 anonim ***** válasza:
82%
Minden hír nagyon megvisel, ami hasonló tragédiáról szól. Pl ott van Sallai Nóra és a halott kisfia. Majd ha szegény Nóra egyszer megtudja és felfogja a történteket.....őszintén, én a helyében nem csak a fiam gyilkosát gyulolnem, hanem azt is, aki az én életemet mentette, mert tudom, hogy jót akart, és kötelessége volt, de nekem a halálnál százszor nagyobb büntetés lenne a gyerekem nélkül élni.
dec. 11. 13:45
 13/49 anonim ***** válasza:
46%
Utolso, en azota nem tudom ugy berakni a gyereket az autos ulesbe,hogy ne jutna eszembe. De azt tudod hogy o hajtott ki stop tablabal foutra,ugy hogy jott balrol a bmw?
dec. 11. 13:54
 14/49 anonim ***** válasza:
64%
13# futólag olvastam ilyen cikket, de utána ez is tisztázva lett, hogy mégsem az ő hibája volt. De a hangsúly igazából nem is ezen van, hanem hogy én nem tudnék hálás lenni, hogy megmentik az életem, miután meghalt a gyerekem.
dec. 11. 14:00
 15/49 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos az orvosok ezt nem nezik. Tudod hanyan elnek ugy hogy meghalt a gyerekuk. Szerintem ezrek. Csak M.o.on. ha szerencsejuk van,akkor van meg masik,ha nem,akkor nincs. Azert nekem bantoak ehek a kommentek, mert azt sugallod hogy mindegyiknek meg kene halnia, oljek meg magukat,minek elnek, mert te ugy erzed nem tudnal utana elni.
dec. 11. 14:11
 16/49 anonim ***** válasza:
90%

Engem az visel meg nagyon, hogy milyen beteg világban élünk, beteg emberek között, ahol ilyesmi megtörténhet és ilyen sokáig titokban maradhat. Mit ártott az a szerencsétlen gyerek, hogy ilyen sorsa kellett jutnia!? És igen, végtelenül féltem a saját gyerekeimet az ilyen mocskoktól, plusz remélem precedens értékű lesz az ügy és módosítják a jogi hátteret, hogy igenis bűnhődjön az, aki ilyesmit tesz. Totál mindegy mikor tette. Tamás szülei teljesen tönkrementek ebben a bizonytalanságban. Ha én a helyükben lennék és valóban hagynák elsétálni azt az embert, aki a gyerekemet kvázi agyonverte, akkor tennék arról egy sötét estén, hogy minimum annyira szenvedjen az az ember, mint amekkora szenvedést ő a gyerekemnek és a családunknak okozott. El sem tűntetném, ha belehalt, lazán kilökném az útra és simán beismerném, hogy én tettem. Nem érdekelne semmilyen következmény, az én életem már úgy is el van b*szva.

Egyébként minden olyan hír megvisel, ahol valamilyen erőszakos cselekmény történt. Beteg ez a világ.

dec. 11. 14:40
 17/49 anonim ***** válasza:
82%

Én ismerek olyat,akinek meghalt a gyereke,de van mások. Soha nem lett belőle újra boldog,normális ember, nem hibáztatom,belőlem sem lenne. Tönkrement minden és mindenki az egész családban. Egy gyermek halálát nem lehet ép ésszel kibírni, ott valami végleg megbomlik.

Kérdező, bennem mély nyomot hagyott,igen. A gyerekem közel egyidős vele, de egyszerűen nem merem engedni,hogy egyedül járjon iskolából haza, főleg míg sötét van már fél 4kor.

dec. 11. 14:43
 18/49 A kérdező kommentje:

16# es 17# igy gondolom en is, ahogy irjatok.

Ez az ember elkovette azt, amit a kollektiv emberiseg a leheto legnagyobb bunnek tart, bevallja, aztan szepen kisetalt, hazament es eli tovabb koztunk az eletet...

dec. 11. 15:01
 19/49 anonim ***** válasza:
79%
15# én nem mondtam, hogy olje meg magát, akit ilyen tragédia ér, nem is gondolom, hogy kevesebb attól, ha ő mégis úgy érzi van még miért tovább élni, de szerintem a legtöbb szülő így érez, mint én - viszont ettől nem írom, hogy bármelyik tábor jobb lenne a másiknál.
dec. 11. 15:04
 20/49 anonim ***** válasza:
60%
Mint 2 kisgyerekes anya írom, hogy szomorú. Durva. Nem szabadott volna ennek megtörténnie. De nem fogok emiatt sírni, virrasztani. Ilyen esetek régen is voltak, a jövőben is lesznek.
dec. 11. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!