Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, titeket is megvisel...

Anyukák, titeket is megvisel T. Tamás este?

Figyelt kérdés
Amióta kijöttek a legfrissebb hírek Till Tamással kapcsolatban, nehezen tudok nem erre gondolni, szinte az émelygés kap el. Amióta gyerekem van, sokkal nehezebben veszem az ilyen jellegű híreket. Lehet, hogy ha ennyire megvisel, nem kéne ilyen híreket elolvasnom, könnyebb lenne homokba dugni a fejem...viszont én is ebben a társadalomban élek, és most ebbe a társadalomba különösebb fennakadás nélkül hazaengedték a (valószínűsíthető) gyilkost. Az eset bestiális, nem tudok jobb szót rá. Komolyan semmi igazságtétel nem várható? Nem vagyok jogász, nem ismerem behatóan az igazságszolgáltatás működését, de az egészet szürreálisnak érzem.
dec. 11. 12:04
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
80%

30!

Gyermekotthonban élt, ott speciális iskolába járt az elkövető ! Szülők nem voltak képben....

dec. 11. 21:05
 32/49 anonim ***** válasza:
76%

hát, akkor ezzel meg is válaszoltad a kérdésemet, 31... :(((

dec. 12. 08:57
 33/49 anonim ***** válasza:
86%

Engem ez az elevules basz fel. Ne, ne evuljon el egy gyilkossag sem. Nem, nem erdekel, hogy 16 eves volt akkor. Eltelt azota 24 ev. Ket es fel evtized. Addig elte vilagat, es eli most is, ezek utan is, szabadlabon?? Es az emberek meg rettegjenek, mikor ol ujra??

Ha tudtak annak idejen ejszaka is egy egy torvenyt atirni, modositani, akkor nosza rajta, el lehet kezdeni. Legalabb csinalna valami ertelmeset is ez a baszadek kormany igy kb 15 ev utan..

dec. 12. 10:02
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
33, előbb írnak olyan törvényt ami az emberek kárára van és védi a bűnöst mint fordítva.:')
dec. 12. 11:36
 35/49 anonim ***** válasza:
16%
33. Visszamenőleges hatállyal nem lehet és ne is lehessen törvényt alkotni. Még ilyen esetben sem.
dec. 12. 13:29
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
A jogbiztonság sérülne,valahol ezt olvastam. Szegény szülők, nem tudom nem érezni a fájdalmukat.
dec. 12. 15:52
 37/49 anonim ***** válasza:
82%
De, rohadtul felb* az agyam.
dec. 12. 17:56
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Na,elkapták! Meggondolták magukat! Legalábbis az ügyészség. Mégsem évült el a gyilkosság!
dec. 12. 19:04
 39/49 anonim ***** válasza:
88%

Elfogták!

[link]

dec. 12. 19:05
 40/49 A kérdező kommentje:
Igen, én is láttam a friss hírekben. Úgy látszik a történetnek mégsem lesz még ennyivel vége...
dec. 12. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!