Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kér ilyenkor az orvos...

Miért kér ilyenkor az orvos labort?

Figyelt kérdés
A fiam sok betegséget hazahoz az oviból. Az orvos azt mondta, hogy most már kell egy vérkép. Miért kér ilyet? Ez a jelenség nem normális?
tegnap 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Meg akarja vizsgálni, hogy az a sokféle betegség milyen hatással van a vérképére, miért fogékony minden nyavalyára, miért gyenge az immunitása.

Nyilván megvizsgálta, s arra a következtetésre jutott, jobb megnézni a vérsüllyedését, van-e valami gyulladás, szövődmény, vagy pl. vashiány.

Ennek te csak örülj, mert gondos, lelkiismeretes orvos.

tegnap 09:51
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Miért nem kérdezted meg ott, helyben?!

🤦‍♀️

tegnap 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Előttem pontosan leírták, én is örülnék, hogy ilyen rendes az orvos.

Évente 1x amúgy sem árt egy vérképet csináltatni.

tegnap 09:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de nem mondott rá semmit. Én meg hipochonder vagyok...
tegnap 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a vérvétel eredményéből lehet következtetni arra, hogy van-e valamilyen speciális probléma a szervezetben, vagy nincs és alapvetően ez csak a szokványos eset.
tegnap 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Örülj neki. A miénk magasról tesz kb mindenre. Fel írja mindenre is az antibiotikumot azt csókolom.
tegnap 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha túl gyakran beteg érdemes kivizsgálni nincs e valami immunrendszert gyengítő probléma a háttérben.
tegnap 11:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Mint például?
tegnap 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
Nettó 390 a max bevételem. Nincs saját lakásom. El is vetettem a gyereket, mert miből neveljem fel.
tegnap 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:

9!

Ez hogy jön ide?!?

tegnap 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!