Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek autista gyanús volt a...

Akinek autista gyanús volt a gyermeke és elment vele vizsgálatra, volt h kiderült H nem autista?

Figyelt kérdés
dec. 9. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

“Hidd el, aki félre lett diagnosztizálva, és pszichiàtriai gyógyszereket kapott, ami más betegségre van,“

Ezt az én gyerekemről írod? Kétfajta adhd gyógyszert is szedett, a ritalint tól felpörgött és kötekedett, a stratterától semmi sem történt.

dec. 11. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Ezt saját magamról írtam.

dec. 11. 10:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Értettem, csak akrtam utalni rá, hogy ismeretlenül nem kellene feltételezni, hogy velünk nem történt meg(csak nem ment rá a gyerek a téves gyógyszerszedésre).

A privisnek: mi pszichiátrián voltunk, nem csak a szakszolgálatnál, onnan küldtek át, hogy ők nem kompetensek a dologban, aztán mikor már volt auti diagnózis hirtelen nagyon kompetensek lettek és szegregálták volna.

Azért mentünk kb félévente vissza, mert várták, hogy hat-e a terápia, majd az egyik gyógyszer, majd a másik gyógyszer, majd az intézményváltás, majd megint a fejlesztés, váltás, gyógyszer. A sokadik váltás hatott egy szorongásoldóval megtoldva, max 6 hét volt a szedés és azóta nincs gondja.

Az én gyerekem nem olyan volt, mint a privit íróé, bocsesz.. és arra sem emlékszem régen milyen gyakran jártunk szakszolgálathoz, de ugye mi az oktatási helyzete miatt jártunk, az onnan kapott kódunk a kevert spec fejlodesi zavar és hát egyértelműen mellélőttek, mert semmilyen tanulási gondja nem lett.

dec. 11. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem is kap fejlesztést, a diagnózis meg csak részleges, de én ezen egyszer sem tudtam eddig röhögni.
dec. 11. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Tudod, mi megy a fejlesztésén?

Majd, ha végignézted, fogsz tudni nevetni, hogy ettől javulást vár bárki.

Én úgy körbemutogatnám a gyerekem eddigi fejlesztéses füzeteit az elmúlt évekből. És a reakciókat, amiket a gyerekem adott rá. Ezek nagyon sérült gyerekeknek jelentenek csak kihívást

dec. 12. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Szarva fejlesztő. Az enyém is jól funkcionáló, mégis segít neki a fejlesztés, mert személyre szabottan kapja,nem sablon feladatokat.
dec. 12. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:

#16-ossal egyetértek.

2.könyvet használjuk, otthonra is kap belőle feladatokat.

Ezt használták a nagyobb lányomnak is, aki nem autista, csak volt lemaradása és halasztott 1 évet az oviban.

Nálunk normálisak a fejlesztők.

#14 voltam.

dec. 12. 14:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, mely könyvek ezek?
dec. 14. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!