Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet jó anya aki nem anyatípus?

Lehet jó anya aki nem anyatípus?

Figyelt kérdés
dec. 6. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
dec. 6. 16:32
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Én egész életemben anya akartam lenni. Azt hittem jó leszek benne, de elhasaltam. A barátnőm gyereket sem akart, de sokkal jobb anya lett.
dec. 6. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ, hogy mit értesz alatta.
dec. 6. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Ki az a gyökér, akibegy igen vàlaszt is lepontoz?
dec. 6. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanígy vagyok mint kettes. Pici korom óta erre vágytam, aztán beütött a szülés utáni depresszió. Sose jöttem ki belőle teljesen. Szeretem őket, de néha azt érzem, nekem ez nem való. A barátnőm, aki csak azért vállalta, mert a férje nyúzta, hogy egy gyerek legalább legyen, sokkal jobban odateszi magát, sokkal következetesebb, többet foglalkozik vele mint én.
dec. 6. 17:19
 6/13 anonim válasza:
91%
Igen! Nem attól leszel jó anya hogy mennyire vagy "anyatípus"
dec. 6. 17:28
 7/13 babyboom567 ***** válasza:
84%

Igen,pl én.

Bár attól függ, hogy miben határozzuk meg a jó anyát.Anyám szerint,az a jó anya, aki teljesen megszűnik mint különálló ember,és egy mártír lesz.Én meg ennek teljesen az ellentéte vagyok.

dec. 6. 18:24
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok anyatípus, nem tartom magam jó anyának, de igazából rossznak sem. Az biztos, hogy az én anyámnál jobb vagyok, de vannak ezerszer jobb anyukák.

Imádom a gyerekeimet, gondoskodónak is mondanám magam, de pl játszani nem tudok velük. Nem tudok leülni autózni, babázni, gyurmázni meg ilyenek. Egyszerűen azt érzem, hogy nem tudom, hogy kell csinálni. Szerencsére a férjem partner ezekeben, szóval ő a játszópajti, én pedig a gondoskodó. Minden évben megpróbálok velük karácsonyi dekorációt alkotni, de mindig rájövök, hogy se szépérzék, se kreativitás nem szorult belém.

dec. 6. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván attól is függ, hogy mit értünk jó anya alatt.

Szerintem igazán az a jó anya, aki értékes, becsületes, normális embert nevel a gyerekből, szóval a jó anyaság igazán nem is a kakis pelusokkal vívott harcban és a remek húsleves főzésben nyilvánul meg, hanem igazán akkor látszódik, mikor a gyerek felnő és milyen ember lesz.

A nevelés lényege végső soron ez: hogy a következő generáció vajon normális ember marad-e még...

dec. 7. 07:19
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Nekem mindenki azt mondja hogy kifejezetten jó ha az ember nem egy igazi ősanya típus, így nem felejtkezik el a saját igényeiről teljesen. Még a tapasztalat most fejlődik a pocimban, de remélem igazuk van mert totál nem vagyok az az MINDIG(!) feláldozom magam a gyerek igényeiért típusú ember.
dec. 7. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!