Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hiányzik hirtelen...

Miért hiányzik hirtelen minden szülés után? Más is érzett így?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa, hogy mióta szültem (szeptemberben) azóta minden hiányzik vagy hogy írjam le jól...

Pl. minden koncert, mozifilm, színházi darab, városi rendezvény, utazás stb. amit meglátok rosszul érint, hogy nem tudok elmenni rá. Ez is de jó, az is jó lehet. Folyton "lemaradok valamiről" érzés tör rám ilyenkor. Pedig alapvetően se jártam ilyen helyekre sokat, otthon ülő típus vagyok és tudom hogy ha nem a babával lennék itthon a 90%-ára amúgy se mennék el 🤷‍♀️ Én magam se értem miért van ez az érzés bennem most 🤔 Eléggé zavaró, mert tudom, hogy nem kellene de rendesen el tudok szomorodni rajta... 🙃😢Érzett valaki így?

dec. 5. 18:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A FOMO-t edig csak babákra használva hallottam, felnőttekre nem. Utána olvasok
dec. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!