Szülés után mikor lehet ülőfürdöt venni? Már nagyon hiányzik, egy kicsit ellazuljak. Természetes uton szültem.
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 12:31
1/6 anonim válasza:
Szia, ha jol tudom 6hétig nem tanácsolják, ha volt gátmetszésed akkor addig ne amíg be nem gyógyul teljesen, hisz fertőzést is kaphatsz.
2/6 anonim válasza:
6 hetes kontrollon mondja ki a nőgyógyászod a választ.
3/6 anonim válasza:
Szia! Varrat szedéskor nekem azt mondta a doki, szép a sebem, három hét után ülőfürdőzhetek.
4/6 anonim válasza:
császárral szültem, 6 hétig nem ülhettem be. A 6 hetes kontrollon már megkaptam a beülési engedélyt.
5/6 anonim válasza:
Varratszedéssel együtt 6 hét minimum.
6/6 A kérdező kommentje:
Szepen begyoygult a gátmetszes hely, és már nincs se verzes se barna folyásom jövöheten telik le a hat het akkor azt meg megvarom. köszi mindenkinek.
Jo babázást nektek is
2009. jún. 16. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!