Miért vállaltál gyereket?
Mi az oka, hogy vállaltál gyereket, gyerekeket?
Sokan kérdezik a gyerekmentes embereket, hogy miért nem vállalnak.
#20! Ha te nem provokatív vagy, akkor mérhetetlenül értetlen és ostoba. Persze, hogy csak neked furcsa, mert a többieknek van gyerekük és mindenki érezte már, hogy megőrül tőle. És akkor mi van? Te ezt ragadod ki, miközben nincs az életben semmi, amiben nem történik soha semmi rossz. Ki mondta, hogy csak rózsaszínű cukormáz? Én sehol nem olvastam. Azt hiszed, most jól ráébreszted a gyerekeseket vagy gyerekre vágyókat, hogy nem az?🤣
"De, nem hiszem, hogy azért, mert az idegeire megy az jó."
Te ennyire hülye vagy, vagy csak úgy csinálsz? Ki írta, hogy az a jó, amikor épp az idegeire megy? Szerinted egy olimpiai bajnok azért lesz sportoló, hogy izomláza legyen?🤦🏽♀️ Kb.ennyire értelmes az elképzelésed. TUDJA, hogy lesznek rosszabb pillanatok, de milliószor több a jó. A JÓÉRT vállalja, a rosszat meg elfogadja, mert vele jár.
"Nézz szét a neten, hány olyan kérdés van, hogy miért nem kell neked gyerek, és hasonlók."
Miért néznék szét? Senki le se szarja, hogy szültök-e, csak ti hiszitek azt, hogy körülöttetek forog a világ. Elhiszed, hogy nekem k.rva mind1, ki szül, ki nem?
Állatos fórumokra se járok, hogy elmondjam, milyen sz@r macskát tartani, pedig sose tartanék.
Ui.: Nyugi, nem ugrottam ki😁Itt szuszog mellettem és csak nézem, mennyire tökéletes😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!