Miért vállaltatok gyereket?
Hogy legyen, akit öregkoromban ugràltathatok, meg elvisz az orvoshoz, meg eltart. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Igen, szarkazmus.
Úgy gondoltuk itt az ideje, mert később nehezebb lenne, kifutnánk az időből a korunknál fogva. De még nem mondanám hogy teljesen elkötelezett voltam, részben kényszer volt, az idő kényszere.
Azóta tudom azt is, hogy az elsőre felkészülni lehetetlen. Át kell élni ahhoz, hogy az ember tudja hogy mivel jár. Dehát előtte senki nem tudja, csak ha már belevágott.
Egyébként a legközelebb az a gondolat áll a miérthez nekem, hogy nyomot hagyjunk a világban, tovább adhassam azokat az értékeket, szépségeket, örömöket amiket én/mi találtunk és fontosnak tartunk. Nekem plusz cél még hogy megtörjem a generációk óta ismétlődő traumákat, és kivergődjön a családunk a fényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!