Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy kap 1 gyereket nevelő...

Hogy kap 1 gyereket nevelő család havi 100e adókedvezményt ha az adókedvezmény havi 1osszege 10e Ft körül van? Idézem: #az 1 gyermeket nevelők családi kedvezménye havonta 100 ezer" hogy jön ez az összeg?

Figyelt kérdés

nov. 27. 07:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Legyetek ti is kigúnyolva ,gúnyolódás mesterei és amit fennebb írtam. Az a helyzet hogy ártatlanul bántottatok és sértegettetrk ezért az én kívánságom teljesülni fog .

Mindig bekövetkezik, utálom a csúfolódokat főleg amikor az ártatlanon röhögtök.

Inkább a te gyereked sajnáld hogy gúnyolódot nevelsz belőlle mint te vagy.

dec. 5. 11:21
 12/15 A kérdező kommentje:
10# nem tudatlan és nem atkozódas. Csak amit adsz azt kapd vissza. Ez jogos segít abban hogy normális empatikus emberként viselkedj majd
dec. 5. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én tök normálisan leírtam, hogy az adóalapot csökkenti. Mégis lepontoztál...

Én arról nem tehetek, hogy te nem érted!

dec. 5. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Szerintem tök normálisan leírtam elmagyaráztam mégis lepontoztál. Szóval ez a kit mit kap azt kapja vissza inkább feléd működik
dec. 5. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, a buta szappan. Aztán még szüli halomba az ártatlan kisbabákat..
dec. 7. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!