30 év alatti anyák kedvezménye és a családi adókedvezményt igényelhetem egyszerre a magzat után?
Figyelt kérdés
Munkaviszony fennáll, 91.nap betöltve. Mindkét papirt leadhatom a munkáltatónak?2023. szept. 10. 10:51
1/5 anonim válasza:
Igen, csak felesleges, mert ha nem fizetsz szja-t, akkor a csaladi adókedvezményt nincs miből levonni. Azt ervényesítse az apa.
2/5 anonim válasza:
1, járulékra is érvényesíthető, úgyhogy egy gyereknél még ki tudja ő is.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudja érvényesíteni az apa, mert szlovák. 😊
2023. szept. 10. 11:41
4/5 A kérdező kommentje:
Kettes, akkor beadható? Köszönöm. Csak a magzat van nekünk, nincs más gyermek. 😊
2023. szept. 10. 11:43
5/5 anonim válasza:
Az én férjem is külföldi, de Magyarországon dolgozott amikor terhes voltam (azóta elkoltoztunk otthonról)
Ha otthon dolgozik akkor igénybe tudja venni. Miért ne tudna? Az én férjem is igénybe tudta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!