Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kezdődnek ilyen korán a...

Miért kezdődnek ilyen korán a babás programok?

Figyelt kérdés

Friss anyukaként böngészem hová lehetne majd eljárni ha kicsit nagyobb lesz a baba, nem szeretnék folyton otthon lenni vele. Meglepetten látom, hogy minden program 8-9 körül kezdődik pl babusgató, babaúszás stb. Ez csak nekem furcsa? Hogy lehet ilyen koránra odaérni? 😅 Eléggé elszomorodtam mert így szinte esélytelennek látom, hogy bárhova is eljutunk majd 😔 (megyeszékhely melletti városból mennék oda)

Aztán lehet addig még változik a baba alvása és én is alig várom majd hogy indulhassunk valamerre reggel 8kor😅

Ti szoktatok egyébként ilyesmire járni?

nov. 25. 17:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az egy normális idő. A déli alvás előtt van, de nem túl korán. Mikor kéne szerinted lennie, ami reális?
nov. 25. 17:14
 2/18 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam talán vannak délután is. Vagy 10 körül hiszen ezek max 1 órás programok
nov. 25. 17:15
 3/18 A kérdező kommentje:

Pl a babúszás konkrétan 8kor kezdődik, de az azt jelenti hogy addigra odaértél átöltöztél bent vagy a vízben...

Persze nyilván nehezített pálya nekem, hogy nem az adott településen élek ezért több idő az odajutás 😔

nov. 25. 17:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak babaúszásra jártunk, ami úgyszintén 8-kor kezdődött. Nekünk nem jelentett problémát, a gyerek amúgy is korán fel szokott kelni. Igaz, hozzánk közel volt a strand, de sokan jártak más településről, akiknek azért hosszabb volt az út, de őket sem zavarta, szívesen jártak.
nov. 25. 17:27
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk meg minden normális programot 11-re raknak, mi meg fél 12-kor ebédelünk és 12-kor alvás.
nov. 25. 18:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor azért van így időzítve, mert van nagytesó és mikor őt elvitte az intézménybe a szülő, aztán megy a kicsivel a programra. 1-2 órát meg nem olyan buli várni a város közepén, akkor inkább hazamennek. Én is így voltam.
nov. 25. 18:13
 7/18 A kérdező kommentje:

6# ebben lehet valami, erre mondjuk nem gondoltam csak a déli alvásidőre, hogy talán az lehet az ok.

Meglátom majd akkor, hogy alakul a baba alvása, jelenleg ilykor még alszik reggel. Tavasztól gondoltam eljárni majd erre arra addig még úgy is változik, csak hirtelen meglepett a korai kezdés mindenhol.

nov. 25. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ismerőstől azt hallom, hogy 6-7, rosszabb esetben már 5 körül kel a babájuk. Az enyém inkább 8-9, de mi vagyunk a kivétel.
nov. 25. 18:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
6kor kelt a lányom 4 hónapos korától 24 hónapos koráig. Baromira örültem volna 8-9 órási programoknak. Bezzeg felénk minden 10-11kor kezdődött. Az nekünk meg késő volt, mert mire vége volt már aludt volna. És még hazaút+ebéd.. :/
nov. 25. 18:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 10-11-kor kezdődött minden program. Nézz körül máshol, nem hiszem hogy nincs 10-kor semmi. Mondjuk úszni nem jártunk csak torna, zene, ilyesmire.
nov. 25. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!