Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kezdődnek ilyen korán a...

Miért kezdődnek ilyen korán a babás programok?

Figyelt kérdés

Friss anyukaként böngészem hová lehetne majd eljárni ha kicsit nagyobb lesz a baba, nem szeretnék folyton otthon lenni vele. Meglepetten látom, hogy minden program 8-9 körül kezdődik pl babusgató, babaúszás stb. Ez csak nekem furcsa? Hogy lehet ilyen koránra odaérni? 😅 Eléggé elszomorodtam mert így szinte esélytelennek látom, hogy bárhova is eljutunk majd 😔 (megyeszékhely melletti városból mennék oda)

Aztán lehet addig még változik a baba alvása és én is alig várom majd hogy indulhassunk valamerre reggel 8kor😅

Ti szoktatok egyébként ilyesmire járni?

nov. 25. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a 8-9 teljesen jó lenne, úgyis legkésőbb 6-kor már ébren van mindkét gyerekem. Én a naggyal nem tudtam járni sehova, mert visított, mint a fába szorult féreg, ha kiléptünk a lakásból, de a kicsivel keresgélek programokat, mert ő nyitott.
nov. 25. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs olyan időpont, ami mindenkinek jó... eleve nem mindegy, hogy olyan korúaknak szervezik, akik még nappal 2x (vagy többször) alszanak, vagy már csak egyszer.

Ráadásul a "déli" alvás is teljesen változó, az én fiam mostanában fél 2kor letehető csak, persze előtte eszik, de van a lakótelepen több hasonló korú gyerek, aki már fél 12-kor ebédel, tehát kb. délben elalszik, sőt, olyan is, aki ebéd előtt alszik csak...

Ilyenkor télen is 6 körül megyünk a játszira is, mert 5 körül ébred, nyilván sosincs ott egy lélek sem 🙃

nov. 25. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Majd kialakul, hogy mikor meg hova tudtok/akartok menni.

En inkabb nem jartam ilyen csoportos helyekre, nagyon bezavart a napirendbe, nekem ennyit nem ert. Mostanaban (1,5 eves) van az, hogy mar jarunk zene bolcsibe, de amig 2x aludt (17 honapos koraig 😄), ide se tudtunk jarni, mert nem volt egyszeruen jo sehogy.

Ha faradt, semmi ertelme menni.

Ne feszulj ra :)

nov. 25. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk 8:45-kor kezdődik. Elkészítem a nagyot reggel és apa elviszi az oviba(2 utcára van) és amikor elmegy akkor kezdem öltöztetni a kicsit. Nekem teljesen megfelel. Fél óra az úszás. Amúgy is fél10-10 fele aludt vissza. Amikor hazaérünk szinte még ott az egész nap. Én alapból jobban szeretem, ha valami reggel van.
nov. 25. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Itt is ez volt anno.

Akinek nincs kocsija vagy bemegy a fél 7-es busszal és még helyijáratozik is vagy nem megy, mer a következő 8kor indul.

nov. 25. 23:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk meg például baromira nem jó a 10 órási kezdés és a legtöbb dolog felénk akkor van. A fiam olyankor alszik először, mert 6-kor kel minden nap. Ha meg a foglalkozás előtt altatom, akkor mikor tízóraizna, 11 után? Nem egyszerű ez, de mindenki napjához nem lehet alkalmazkodni. Személy szerint én örülnék egy 8 órási kezdésnek.
nov. 26. 06:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Én ezért nem vittem a fiamat babaúszásra, pedig nekünk városon belül van az uszoda, és még autóm is volt. De az úszás 9-kor kezdődött, ő meg este 10-től aludt reggel 10-ig :D
nov. 26. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Átérzem, de gyerekfüggő, első gyerekkel a 9:30as Ringató esélytelen volt, a harmadikkal meg már felfelé jövünk a játszóról akkor.

10 körül lenne ideàlis, szetintem is.

nov. 27. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!