Anyukák, van megtakarított pénzetek ? És mennyi? Hogy ha bármi közbejön azt tu.djtok finanszírozni, vagy ha Isten őrizz vmi történik a férjetekkel vagy ki kell maradjatok a munkából, vagy csak úgy..
2 külön számlánk van de közösek a kiadások. Általában az ő kártyáját használom telefonról. Vezetjük egy Excelben is, hogy mennyi a közös pénz, a megtakarítás és mennyi a kiadás. Hónap közepén/végén mindig utalok át annyit amennyi kell még (akkor vonják a lakáshitelt) a maradékot meg félrerakom megtakarítási számlára. De tudja, hogy mennyi van rajta.
Őszintén egy 100assal kevesebbet "vallok be" neki, de csak azért mert mikor veszek neki ajándékot szülinapra vagy karácsonyra akkor ne legyen feltűnő hogy valamire nagyobb összeget költöttem (van hogy csak 10ezer az ajándék de a legdrágább is max 30 volt). Amúgy minden rendelést/költést megbeszélünk egymással.
Van, jelenleg 2.5 millió, de van egy lakásom ami ki van adva, annak a díja, havi 130 ezer megy a megtakarítási alapba. Arra gyűjtöm hogy majd a gyereket el tudjuk indítani az életbe.
Most lesz 8 éves.
Nekünk volt, beütött a sok rossz, sajnos elfogyott mire helyrerazodtunk ismét.
Most megint nincs félretett pénzünk, konkrétan a nulláról álltunk lábra, szóval egyenlőre nem is tudunk félretenni.
13as vagyok
Tényleg nem írtam bocsánat. 1-1.5 millió szokott lenni rajta. Most 2. Babát várom és kellett pár dolgot venni meg csinálni a házon így sajnis 0.5 millióra csökkent a nyáron. Most megint 1 millánál vagyunk de 1.5nél leszek csak nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!