Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van megtakarított...

Anyukák, van megtakarított pénzetek ? És mennyi? Hogy ha bármi közbejön azt tu.djtok finanszírozni, vagy ha Isten őrizz vmi történik a férjetekkel vagy ki kell maradjatok a munkából, vagy csak úgy..

Figyelt kérdés
Nőként kérdezem (anya)
ma 14:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Még tavaly volt 1.5 millió Ft, de mostanra már csak 200.000Ft van. Sajnos elment.
ma 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Most mentünk le 1 milliós megtakarítás alá, mert sok kiadásunk volt (jogsi, autócsere, betegségek), de igazából sok éve a 1.5-2 milliós átlag volt nálunk a jellemző. Így nyugodtak vagyunk. Most megint spórolósra fogjuk majd.
ma 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

2 külön számlánk van de közösek a kiadások. Általában az ő kártyáját használom telefonról. Vezetjük egy Excelben is, hogy mennyi a közös pénz, a megtakarítás és mennyi a kiadás. Hónap közepén/végén mindig utalok át annyit amennyi kell még (akkor vonják a lakáshitelt) a maradékot meg félrerakom megtakarítási számlára. De tudja, hogy mennyi van rajta.

Őszintén egy 100assal kevesebbet "vallok be" neki, de csak azért mert mikor veszek neki ajándékot szülinapra vagy karácsonyra akkor ne legyen feltűnő hogy valamire nagyobb összeget költöttem (van hogy csak 10ezer az ajándék de a legdrágább is max 30 volt). Amúgy minden rendelést/költést megbeszélünk egymással.

ma 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Van, jelenleg 2.5 millió, de van egy lakásom ami ki van adva, annak a díja, havi 130 ezer megy a megtakarítási alapba. Arra gyűjtöm hogy majd a gyereket el tudjuk indítani az életbe.

Most lesz 8 éves.

ma 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk volt, beütött a sok rossz, sajnos elfogyott mire helyrerazodtunk ismét.

Most megint nincs félretett pénzünk, konkrétan a nulláról álltunk lábra, szóval egyenlőre nem is tudunk félretenni.

ma 17:16
 16/20 A kérdező kommentje:
14# szép dolog..
ma 17:18
 17/20 A kérdező kommentje:
13# nem írtad le mennyi..?
ma 17:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

13as vagyok

Tényleg nem írtam bocsánat. 1-1.5 millió szokott lenni rajta. Most 2. Babát várom és kellett pár dolgot venni meg csinálni a házon így sajnis 0.5 millióra csökkent a nyáron. Most megint 1 millánál vagyunk de 1.5nél leszek csak nyugodt.

ma 17:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Igazából közös, de az én számlámon gyűjtjük. Sőt tulajdonképpen én gyűjtök, de persze tud róla a férjem :D általában 1-1,2 millió. Most várjuk A harmadik babát, vettünk pár új dolgot, rendezgettük a lakást, úgyhogy most csak 700 ezer van, de igyekszem minél előbb visszatölteni legalább 1 millióra.
ma 17:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekünk van élet és rokkantsági biztosítsunk. Havi 10.000 összesen, de sok milliót fizet, ha bármi történne bárkivel.
ma 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!