14 éves fiú, 16 éves lány gyerekének mi lesz a sorsa?
A szövegkörnyezetből ítélve szerintem a fiú családja írta a posztot, nem a lányé, nem értem miért a "lánynak" címezitek a valaszokat🤣
Amúgy ha a kisfiú odatette a kukacát ahova nem kellett volna, akkor vállalja a következményeket, hiába nem ír alá semmit, ha bíróságra viszik, DNS teszt után köteles lesz vállalni
Ha nem írja alá időben, akkor majd "aláírja" a per után, és akkor fizetheti a perköltséget, a dns tesztet, ÉS a megítélt gyerektartást is, visszamenőleg is. Ha nem kérdés, hogy ki az apa, felesleges elhúzni...
Ha a lány se él megfelelő körülmények között, akkor nem biztos, hogy hazavihetik a babát, de erről az első leírásban nem volt szó.
11-es, en a fiunak cimeztem a valaszt, egyertelmu, hogy o vagy a csalad.
Hat ez van, 18 evig fizetes, vagy leuli a bortonben ha nem fizet ( persze most meg a szulok ), ez a ket lehetoseg van, mas nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!