Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14 éves fiú, 16 éves lány...

14 éves fiú, 16 éves lány gyerekének mi lesz a sorsa?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon kérlek segítsetek! Van egy 16 éves lány, aki egy 14 éves fiútól teherbe esett. A fiú szülei nem, de a lány szülei bevállalják a babát. A lány esetében nem túl jók a körülmények. Ez jogilag hogy néz ki? Mi történhet a babával? A babát elvehetik a lánytól?

#törvény #terhesség #gyerekvállalás #16/L #Gyermek kiemelés #14 éves apuka
nov. 19. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

A szövegkörnyezetből ítélve szerintem a fiú családja írta a posztot, nem a lányé, nem értem miért a "lánynak" címezitek a valaszokat🤣

Amúgy ha a kisfiú odatette a kukacát ahova nem kellett volna, akkor vállalja a következményeket, hiába nem ír alá semmit, ha bíróságra viszik, DNS teszt után köteles lesz vállalni

nov. 20. 07:23
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem írja alá időben, akkor majd "aláírja" a per után, és akkor fizetheti a perköltséget, a dns tesztet, ÉS a megítélt gyerektartást is, visszamenőleg is. Ha nem kérdés, hogy ki az apa, felesleges elhúzni...

Ha a lány se él megfelelő körülmények között, akkor nem biztos, hogy hazavihetik a babát, de erről az első leírásban nem volt szó.

nov. 20. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Hiába gondoskodik róla a lány családja, milyen élete lesz már annak a szegény gyereknek?? Olyanok fogják felnevelni, akik ezt a lányt is felnevelték... Nulla érzelmi és anyagi biztonságban... Ráadásul apa nélkül...
nov. 20. 10:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es, en a fiunak cimeztem a valaszt, egyertelmu, hogy o vagy a csalad.

Hat ez van, 18 evig fizetes, vagy leuli a bortonben ha nem fizet ( persze most meg a szulok ), ez a ket lehetoseg van, mas nincs.

nov. 20. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek? Szerintem meg a lány a kérdező.
nov. 20. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!