Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Merjek így vendéget hívni?

Merjek így vendéget hívni?

Figyelt kérdés

Sajnos szégyellem, hogy nem a legmodernebb körülmények között élek a kisfiammal. Egy másfél szobás kis lakás. Mindig próbálom modernizálni, de egyedül egy fizetésből nagyon nehéz. Emiatt nem hívunk még át kisbarátot sem. Viszont a kisfiamat többször hívták.

A Facebook fotókon látom, hogy mindenki milyen modern körülmények között él. Én pedig szégyellem, hogy nekem nincs mosogatógépem, a kávéfőzőm is egy egyszerű kotyogó. Nincs hatalmas tv, és modern műszaki cuccaink.

Félek ha ezt látná valamelyik szülő akkor kiközösítenék a kisfiamat.

tegnap 22:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#19! Hát, akkor én vagyok a béna, de én nem tudtam egyedül kiglettelni terhesen, meg azóta se. Ugyanis, ha csináltad már, tudod, hogy két kéz kell hozzá, tehát kapaszkodni nem tudsz tartani is kell a cuccot és baromi gyorsan kell csinálni. Te nyilván nagyon ügyes vagy, csak az én környezetem ilyen tehetetlen, de mindenki ájuldozott a környezetemben, mert ők annyit se tudnának, mint én.(Nők.) Egyetlen egy volt, aki fel mert mászni a létrára. Végül egy segédmunkás glettelt, aki már jó párszor csinált ilyet, de még ő is megszenvedett vele, olyan állapotban van a fal.

Arra már én is rájöttem, hogy nincsenek barátaim, de ezek szerint a gyik felhasználóknak sincsenek. Ugyanis akkoriban feltettem egy ezzel kapcsolatos kérdést és tömegével küldtek el a p.csába, hogy hogy képzelem, hogy ilyen irreális "elvárásaim" vannak a barátaimmal szemben, ez nem az ő dolguk. A példám pedig az volt, hogy a legjobb barátnőmet kértem, hogy segítsen nekem elhozni kocsival és felvinni a cuccokat úgy, hogy kifizetem természetesen és ő egyébként is ment abba a boltba.(Ami a felújításhoz kellett, mert mondjuk egy vödör festék 15l és nem egy kellett, én meg terhes is voltam és nem vezetek.) Ez volt az óriási irreális kérés, amivel állítólag kihasználom a barátaimat.

ma 10:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát ha engem/a gyerekem valaki ezért kiközősítene, azt mi is kiközösítenénk... 1:1 :D

Viccet félretéve én soha az életemben nem néztem kinek milyen kávéfőzője van, esküszöm.

Baromira nem érdekelne milyen bútoraid vannak, ha rend és tisztaság van, a gyerekeink pedig jól kijönnek, akkor minden mindegy.

Én gyerekként egyébként az ilyenből annyit fogtam, hogy "Piriéknek milyen szép nagy házuk van", "de szeretnék én is egy sétáló barbilobat" és kész. Mellesleg az egyik legszegényebb lány volt a legjobb barátnőm és mindig neki volt a legjobb hangulatú szülinapi bulija. Szóval nem múlik ezen semmi. Pláne nem gyerek szemmel.

ma 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!