Akinek nincsen pénze, az ne vállaljon gyereket?
Pontosan ezert csak egy kozoset vallaltunk a ferjemmel. Az alsos fiat az elozo kapcsolatabol is el kell tartanunk, meg a kozos 3 honapos gyereket is. Kettore van penzunk, idonk, energiank. A hazunk sem egy nagy palota.
Persze vannak akik leszarjak az erveinket, kell a testver, meg vegyuk fel a csokot cimszoval. Ha meg leugatom a keretlen beleszolokat, meg ok vannak megsertodve. Szerintem meg be kell latnia az embernek, mit es mennyit bir. Mi ennyit, kesz.
#2 Nálunk ingyen van a korai fejlesztő, az egy dolog, hogy van akiknek derogál önkormányzati/állami fenntartású intézménybe betenni a lábát.
Arról, meg hogy 60-70%-nak fejlesztésre van szüksége... Ha egy dologban a népesség több, mint 50%-a érintett onnantól az a "normális", és a maradék "normálistól eltérő", magyarul ha a gyerekek 70%-a megkésett mozgásfejlődésű lenne akkor nem hívnák megkésett mozgásfejlődésnek, mert az lenne a normális fejlődési ütem...
(Arról már szólni se merek, hogy csak Magyarországon születik ennyi "fejlesztésre szoruló" gyerek, a hanyatló nyugaton Dévény torna nélkül is jobban teljesítenek a gyerekek az iskolában.)
#11! Inkább örülj neki, hogy neked ennyi van. Ööö...bocs, ennyit álmodtál össze.😂
Remélem, akkor azt legalább érted, amit #18 írt. Elég egyszerűen megfogalmazta. Annak a sok "fejlesztésre szoruló" gyereknek kb. 80százaléka mindent ugyanúgy megcsinálna ugyanabban az időben, csak nem derül ki, mert fejlesztés "kell".
Véletlenül épp VALÓDI fejlesztésre szoruló gyerekekkel foglalkozom. Államiban is megkapják, mert valóban szükségük van rá. Csak épp, az messze nem a gyerekek 60-70 százaléka.
Ha gyerekek 70 százalékának fejlesztésre lenne szüksége akkor elég nagy sz**ban lenne az ország !
Ekkora ostobaságot sem olvastam már rég. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!