Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nincsen pénze, az ne...

Akinek nincsen pénze, az ne vállaljon gyereket?

Figyelt kérdés
Ráadásul többet
nov. 15. 17:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%
10es bocsánat nem tudtam hogy van nőgyógyászati, gyermekgyógyászati és gyógytornász diplomád. Vissza is adom az enyémet rögtön :-( :-( Sőt, megmondom a tanáraimnak mint hülyék mert dr 6-os a gyakoriról tudja tutit.
nov. 15. 18:18
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Igen, egyetértek, de gyakorlatban ez semmit sem számít. Így is a legtöbb gyerek mélyszegénységbe születik ma Magyarországon, és nincs kapacitás mindet kiemelni a cyaládból, illetve ha kiemelik, gyakran ott is rossz sors vár rájuk. Vagy az intézeti lét vagy az alkalmatlan nevelőszülők miatt.
nov. 15. 18:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó dolog, hogy nincs fűtés, nincs kaja, de még víz se, aztán engedik haza a kórházból a tizedik Ármándót is. 🥲
nov. 15. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Akinek egymaga, vagy párral együtt ketten, de saját magukat nincs elég, hogy viszonylag kényelmesen megéljenek, annak valóban nem javasolnám. Tudom-tudom, nem elég a sok pénz a gyerekneveléshez, de azért ha az alapokra nem jut, akkor igenis felelőtlenség, akármennyire is vágynak rá és szeretnék a szülők.
nov. 15. 18:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ne, ha az alapvető dolgokra nincs penz. De nyilvan van az a réteg, aki ezzel nem foglalkozik.
nov. 15. 19:57
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen, le kéne már állni a mindenkinek gyerek kell hozzáállással. Nem kell, szegényeknek sem, bántalmazó kapcsolatban élőknek, szellemileg korlátozottaknak stb se kéne. Meg azoknak sem, akik nem akarnak, csak rájuk erőlteti a társadalom.
nov. 15. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ezert csak egy kozoset vallaltunk a ferjemmel. Az alsos fiat az elozo kapcsolatabol is el kell tartanunk, meg a kozos 3 honapos gyereket is. Kettore van penzunk, idonk, energiank. A hazunk sem egy nagy palota.

Persze vannak akik leszarjak az erveinket, kell a testver, meg vegyuk fel a csokot cimszoval. Ha meg leugatom a keretlen beleszolokat, meg ok vannak megsertodve. Szerintem meg be kell latnia az embernek, mit es mennyit bir. Mi ennyit, kesz.

nov. 15. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

#2 Nálunk ingyen van a korai fejlesztő, az egy dolog, hogy van akiknek derogál önkormányzati/állami fenntartású intézménybe betenni a lábát.

Arról, meg hogy 60-70%-nak fejlesztésre van szüksége... Ha egy dologban a népesség több, mint 50%-a érintett onnantól az a "normális", és a maradék "normálistól eltérő", magyarul ha a gyerekek 70%-a megkésett mozgásfejlődésű lenne akkor nem hívnák megkésett mozgásfejlődésnek, mert az lenne a normális fejlődési ütem...

(Arról már szólni se merek, hogy csak Magyarországon születik ennyi "fejlesztésre szoruló" gyerek, a hanyatló nyugaton Dévény torna nélkül is jobban teljesítenek a gyerekek az iskolában.)

nov. 15. 22:01
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

#11! Inkább örülj neki, hogy neked ennyi van. Ööö...bocs, ennyit álmodtál össze.😂

Remélem, akkor azt legalább érted, amit #18 írt. Elég egyszerűen megfogalmazta. Annak a sok "fejlesztésre szoruló" gyereknek kb. 80százaléka mindent ugyanúgy megcsinálna ugyanabban az időben, csak nem derül ki, mert fejlesztés "kell".

Véletlenül épp VALÓDI fejlesztésre szoruló gyerekekkel foglalkozom. Államiban is megkapják, mert valóban szükségük van rá. Csak épp, az messze nem a gyerekek 60-70 százaléka.

nov. 15. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Ha gyerekek 70 százalékának fejlesztésre lenne szüksége akkor elég nagy sz**ban lenne az ország !

Ekkora ostobaságot sem olvastam már rég. 🙄

nov. 16. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!