Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi motivál egy nőt abban,hogy...

Mi motivál egy nőt abban,hogy ne vállaljon gyereket?

Figyelt kérdés
Milyen célok lehetnek fontosabbak az életben?
2023. ápr. 13. 19:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
50%
Ezt itt a gyerekvállalás kategóriában kell feltenni?
2023. ápr. 13. 19:26
 2/29 babyboom567 ***** válasza:
60%
Szerintem azok vannak kevesebben akiknek nagy céljuk van.A legtöbben a gyerekvállalás nehézségeit/felelősségét nem akarják vállalni,mert szeretik az egyszerű kényelmes életüket.
2023. ápr. 13. 19:32
 3/29 anonim ***** válasza:
92%

Csak azt kell elfogadni, hogy mindenkinek más a fontos az életben.

Valaki gyerek nélkül érzi teljesnek az életét, valaki gyerekkel.

2023. ápr. 13. 19:33
 4/29 anonim ***** válasza:
92%

Nem motiváció MIATT nem vállal gyereket, hanem NINCS motiváció gyereket vállalni! A kettö teljesen különbözö dolog.

Viszont ha valaki nem akar gyereket, az magánügye, emellett jobb is, különben csak egy nemkívánt gyerekkel lenne több, akit nem szeretnek, ezért eleve tönkrement az élete, már mielött megkezdödött volna.

2023. ápr. 13. 19:37
 5/29 A kérdező kommentje:
A lényegen nem változtat a kérdés.Akkor miért nincs motiváció gyereket vállalni? Vagy ez valami ösztön hiánya?
2023. ápr. 13. 19:40
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerek olyan embert is, aki házas és nincs gyereke. Teljesen boldog életet él a párjával.
2023. ápr. 13. 19:47
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem szeretne, jól érzi magát gyereknélkül. Azért egy gyerek nem csak öröm és boldogság, és ahogy ő megszületik mindennél is fontosabb, és nekik saját maguk a legfontosabbak.
2023. ápr. 13. 19:47
 8/29 anonim ***** válasza:
5%
Nem motiváció nincs nekik, hanem férfi, aki hajlandó velük családot alapítani.
2023. ápr. 13. 19:48
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
Nekem például motivációm nincs. A férjem nagyon szeretne, mondtam neki, hogy ha nagyon muszáj, akkor szülök egy gyereket, de onnantól kezdve szerepcsere, ő marad vele otthon. De így meg nem kell neki gyerek, ki érti ezt.
2023. ápr. 13. 19:51
 10/29 anonim ***** válasza:
39%

Hány ilyen kérdés lesz még mostanában?

Ez a "miért nem akarsz gyereket?"...

Álljunk már le ezzel a témával.

2023. ápr. 13. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!