Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nincsen pénze, az ne...

Akinek nincsen pénze, az ne vállaljon gyereket?

Figyelt kérdés
Ráadásul többet
nov. 15. 17:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Így van. Miből akarja hosszútávon normálisan eltartani, ha nincs pénze? A boltban azzal kell fizetni.
nov. 15. 17:25
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Pontosan. Miből fizetné a választható oltásokat(1 éves korra 120 ezer) normális cipőt( legalább 30 -35 ezer szezononként) esetleges fejlesztéseket? Nálunk csak a fejlesztések havi 70 ezer, és nincs komoly baj a gyerekkel, csak lassú a mozgásfejlődése(a gyerekek 60-70%-ának kellene valamilyen fejlesztés csak sokan nem kapják meg mert nincs pénz)
nov. 15. 17:34
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Ez kifejtést igényelne, MIRE nincs pénze?

Magánkórházban szülésre, vagy alapvető dolgokra?

Ez így nagyon le van egyszerűsítve….

nov. 15. 17:35
 4/23 A kérdező kommentje:
Alapvető dolgokra
nov. 15. 17:37
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok.

Akkor nyilván ne vállaljon, ha nem biztos a lakhatás, a megélhetés, stb.

Bár sokan így is vállalnak ész nélkül :S

nov. 15. 17:41
 6/23 anonim ***** válasza:
44%

Hát, akkor arra koncentráljon, hogy saját magát életben tudja tartani. Pénz nélkül az is elég nagy kihívás.

"a gyerekek 60-70%-ának kellene valamilyen fejlesztés"

🤣Ez mekkora marketing! Tehát azt állítod, hogy a gyerekek 60-70 százaléka sérülten születik? Mitől?

nov. 15. 17:58
 7/23 anonim ***** válasza:
37%

6os, olvass utána, mielőtt okosat szeretnél mondani. Nem írtam sehol sérült gyerekekről. Azt írtam, ennyinek kellene fejlesztés.

Nagyon sok gyerek gyors vagy megkésett mozgásfejlődésű, szenzoros, gyenge idegrendszerű, vagy a méhben történő hosszas helytelen fekvés miatt kialakulnak tartási problémák. Egyik sem fogyatékosság, de ha nem kezelik, visszaveti a fejlődést.

nov. 15. 18:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem az én válaszom volt, és nem tudom, vidéken, falvakban hogy megy, Bp-en élünk. Nekünk jár heti 3 fejlesztés az óvodában (lényegtelen a téma szempontjából, hogy mi miatt.) De pszichiáterhez pl kénytelenek vagyunk magánba hordani, mert az államiban nincs kapacitás, egyszerűen nem kaptunk időpontot :/

nov. 15. 18:08
 9/23 anonim válasza:
70%
Így van, az ne vállaljon. Meg még nagyon sokan ne, a gyemekek érdekében. ( Pl értelmi fogyatékos, mozgássérült, és nőknél 45 felett szerintem inkább ne, de vannak örökletes betegségek, amiknél nem tanácsos, de elfogadom)
nov. 15. 18:10
 10/23 anonim ***** válasza:
43%

#7! Előbb te tanulj egy kis szövegértést. Hol írtam hogy fogyatékos?

Utána olvashatsz. A gyerekek nagyobb része NEM megkésett mozgásfejlődésű és NEM szenzoros. Az idegrendszere nem gyenge, hanem éretlen. Nem 60-70, hanem 100 százalékának. Magától érik idővel, semmi nem kell hozzá.

" a méhben történő hosszas helytelen fekvés miatt kialakulnak tartási problémák."

Ez a legviccesebb. Igen, a természet direkt kib@szott velünk. Úgy alkotta meg az anyaméhet, hogy minden magzat rendellenesen feküdjön benne hosszasan. A 9 hónap is azért van.😂

nov. 15. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!