Akinek nincsen pénze, az ne vállaljon gyereket?
Ez kifejtést igényelne, MIRE nincs pénze?
Magánkórházban szülésre, vagy alapvető dolgokra?
Ez így nagyon le van egyszerűsítve….
#3 vagyok.
Akkor nyilván ne vállaljon, ha nem biztos a lakhatás, a megélhetés, stb.
Bár sokan így is vállalnak ész nélkül :S
Hát, akkor arra koncentráljon, hogy saját magát életben tudja tartani. Pénz nélkül az is elég nagy kihívás.
"a gyerekek 60-70%-ának kellene valamilyen fejlesztés"
🤣Ez mekkora marketing! Tehát azt állítod, hogy a gyerekek 60-70 százaléka sérülten születik? Mitől?
6os, olvass utána, mielőtt okosat szeretnél mondani. Nem írtam sehol sérült gyerekekről. Azt írtam, ennyinek kellene fejlesztés.
Nagyon sok gyerek gyors vagy megkésett mozgásfejlődésű, szenzoros, gyenge idegrendszerű, vagy a méhben történő hosszas helytelen fekvés miatt kialakulnak tartási problémák. Egyik sem fogyatékosság, de ha nem kezelik, visszaveti a fejlődést.
Nem az én válaszom volt, és nem tudom, vidéken, falvakban hogy megy, Bp-en élünk. Nekünk jár heti 3 fejlesztés az óvodában (lényegtelen a téma szempontjából, hogy mi miatt.) De pszichiáterhez pl kénytelenek vagyunk magánba hordani, mert az államiban nincs kapacitás, egyszerűen nem kaptunk időpontot :/
#7! Előbb te tanulj egy kis szövegértést. Hol írtam hogy fogyatékos?
Utána olvashatsz. A gyerekek nagyobb része NEM megkésett mozgásfejlődésű és NEM szenzoros. Az idegrendszere nem gyenge, hanem éretlen. Nem 60-70, hanem 100 százalékának. Magától érik idővel, semmi nem kell hozzá.
" a méhben történő hosszas helytelen fekvés miatt kialakulnak tartási problémák."
Ez a legviccesebb. Igen, a természet direkt kib@szott velünk. Úgy alkotta meg az anyaméhet, hogy minden magzat rendellenesen feküdjön benne hosszasan. A 9 hónap is azért van.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!