Vállalkozás indítása kicsi gyerekek mellett. Jól csinálom, vagy rosszul?
Attól függ mit értesz az alatt, hogy sérülnek e? Ha azt, hogy egész korán az vésődik be, hogy anya mindig lepattint, “soha” nem ér rá (azért teszem idézőjelbe, mert ami felnőttként racionális az gyerekként másképp fest), a munka fontosabb mint mi, akkor igen, sérülnek. Hogy ebből milyen üzenetet tesznek el maguknak a felnőtt életükre, az csak sokkal később fog kiderülni.
Ha a sérültet azzal definiálod, hogy depressziósak és öngyilkos hajlamúak lesznek, akkor nem, nem fognak sérülni.
Nekem is van egy kézműves vállalkozásom, de abban az időben amikor ilyen pici volt a lányom, csak akkor csináltam, amikor vagy otthon volt az apja is, vagy aludt (délután, este). Tőle nem vettem még el ilyenkor minőségi időt. Egy 1-2 évesnek még nem feladata, hogy anya önmegvalósítási terveihez asszisztáljon és átélje, hogy ő nem fontos. A gyerek ugyanis abból ha 1-2 évesen megkapja az osztatlan szülői figyelmet, abból nem azt tanulja hogy ő a világ közepe, hanem azt, hogy ő értékes. De mivel a gyerekek borzasztó alkalmazkodóak, így bele tudnak rázódni egy ilyen napirendbe is.
Ezt érdemes elolvasni:
kérdező
11 válaszolo nem ló tuloldala hanem pont jol csinálta ,
gyerekeim jårtak bölcsibe de hétvége az az ővék volt
takaritotam is mig lányom pici volt volt egy råcs szobájån amit felmosáskor becsuktam ő láthatot de ki nem tudott jönni de ez gyorsan meg volt .
probáltam én is tanfolyamot elvégezni mikor fiaim picik voltak de abba kelett hagynom mert sokat voltak betegek stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!