Vállalkozás indítása kicsi gyerekek mellett. Jól csinálom, vagy rosszul?
Addig Kell várnod mig közöségbe kerülnek akkor lenne több idöd tanulásra fotozásra .
Vagy csak akkor tanulj ha ök alszanak máris lenne egybe függö idöd .
Ugyanazt gondolom, mint a többiek. El nem tudom képzelni, hogy tudsz érdemi munkát végezni 2 ilyen kicsi gyerek mellett. Én megőrülnék, de leginkább a parától. Elhiszem, hogy figyeled őket, de az biztos, hogy nem ugyanúgy, mintha semmi mással nem foglalkoznál. Ebben a korban meg még életveszélyesek. Jó, ebben az is benne van, hogy az én lakásom még nem igazán bababiztos.
Nekem még kisebb a babám, fél év alatti. Hetente néhányszor 1 órát dolgozom mellette, de az is elég nagy kihívás🤣 Ezen felül próbálom befejezni a lakásfelújítást. Alvás időben nem tudom, mert az nincs neki☹️ Szóval nekem is lelkiismeret furdalásom van, mert csak reggel tudom, amikor az első szoptatás után visszarakom az ágyba, hogy aludjon még, de persze nem alszik. Olyankor kávézom, eszem, zuhanyzom és ugye csinálom a lakást, mert máskor nem enged. Ilyenkor elvan, de ha kiveszem az ágyból, vége. Onnantól ordítás, ha nem kizárólag vele foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!