Miért van az, hogy a legtöbb szülőnek annyira hiányzik a gyerek előtti élete, hogy folyamatosan arról ábrándozik?
Sosem abrandoztam a gyerekek előtti életemrol.
Mi ez a hülyeség már megint?
Redditen van egy r/Parenting nevű sub, ott van sok ilyen poszt
Aki erről ábrándozik az nyilván megbánta a gyerekvállalást . De én se nagyon hallok ilyet inkább itt olvasni 1-2 ilyen esetet.
Gondolom azoknak nem tervezett volt a gyerek, vagy ha mégis akkor nem gondolták hogy mivel jár egy gyerek.
7!
Tervezett gyerekem van,esküvő után házasságba született. Át is gondoltuk 1000x,hidd el. Vártuk őt. És szeretjük.
Mégis ábrándozok a gyerek előtti életemről.
Hogy miért?
Mert annyira más életem volt előtte,mintha két külön ember lennék.
Az az ember eltűnt,és egy más ember lettem. Teljesen, 100%-ban.
Hogyne ábrándoznék néha róla? Emlékeznék dolgokra,élményekre, történésekre,kalandokra (-ezen nem pasizást értek).
Nem látok benne semmi rosszat. Ettől még jó anya vagyok és imádom a gyerekem,és mindent megteszek azért,hogy neki minél könnyebben menjenek a mindennapi kihívások (a gyermekem autista).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!