Az a kötődés hiánya, ha valaki folyamatosan másra bízza a gyerekét?
- a kisbaba pár hetes korától egész hétvégéket nagymamánál / más rokonnál alszik.
- bár nem szorulnak rá anyagilag mégis anyuka visszamegy dolgozni viszonylag korán, (csed lejárta után) A baba szintén nagymamánál.
- hétköznap délután nagyszülő vagy nagynéni, babystitter van a gyerekkel. Apuka dolgozik, anyuka énidőzik.
Hétköznap sokszor úgy is van, hogy akkor csak simán otthon van a csaj, de megy a mama és a mama látja el a babát, viszi sétálni, eteti.. stb.. anyuka meg csak úgy ott van.
Szóval akkor nem csak nekem fura..
De nekem kicsit olyan is ez, mintha a nagymama is túlságosan nyomulna.
Vissza lehet utasítani. De nem teszi, hanem még le is passzolja neki. Amit előttem írnak nagyon igaz.
Nem is értem, hogy aki nem akar egy gyerekkel törődni, gondozni, akkor minek vállalja? És rengeteg ilyen van. Sajnos!
Az eredeti terv amúgy az volt, hogy azért választotta le anyuka hamar (pár hetesen) a babát, mert kis korkülönbséggel szerettek volna kistesót. Nem is értettük, minek még egy hiszen ez a gyerek is állandóan a mamára van sózva... végül nem jött össze, bár még mindig csak fél éves az elsőszülött gyerek.
Szerintük ez total normális.
Én egyébként családtag vagyok, csak távolabbi. Nem akarunk ebbe mi beleszólni csak nem vagyok már én sem anyuka korú és érdekelt volna hogy manapság mi erről mások a véleménye. Nagyot változott a világ és sok olyan dolog 'trendi' ami nekem fura.. szóval nem lépett volna az sem meg ha ez átlagos viselkedés manapság.
7
Nyugodj le!
Nem szólt senki senkinek az életébe bele.
A kérdező erdeklődött, hogy csak neki furcs, vagy manapság megsuokott/ elfogadott-e ez.
Nyilván nem.
Nyilván nem egészséges, de az ő életük.
Mindenki úgy cseszi el a gyereke életét, ahogy akarja( tudja😉)
Az ő dolguk.
Természetesen ez nem általános é mai szemmel is furcsa és szokatlan, hogy vaaki ennyire ne kötődjön a saját gyermekéhez.
Ismerek szemlyesen is ilyet, ahol a 3. Érkezik így.
Ez az elvárás, a szokás… címén
Na sejthettem volna, ha kiírok bármilyen "részletet", akkor jönnek majd a "mit foglalkozol vele" kommentek...
Bocsánat, #7 és te mit foglalkozol a kerdesemmel ha nem tudsz rá válaszolni? (vagy ha nem akarsz..)
Nem muszáj ám.
Nekem ettől rossz szajizem van, én nem adtam senkinek oda a 2 hónapos lanyaimat egész hetvegekre, nem volt szokás.
Leírtam amúgy, hogy nem szeretnek beleszólni, de ettől még lehet velemenyem.. de gondolom olvastad hogy nem a beleszólás a cel, csak jól meg akartad nekem mondani a magadét. Most már akkor mehetsz szépen aludni. Remélem jobban fogsz így, hogy még utoljára erkölcsi útmutatót adtál nekem.. szevassz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!