Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekükkel otthon lévő...

Gyerekükkel otthon lévő anyukák:ti miben vagytok otthon egész nap?

Figyelt kérdés
Ha elmentek otthonról átöltöztök, vagy otthon is normális ruhában vagytok?
2010. nov. 5. 14:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én is melegítőben vagyok itthon,mert ez a kényelmes. Ha elmegyünk valahova akkor átöltözöm. Tudjátok mi a vicc? Míg mi nők ilyeneken agyalunk,hogy tetszünk-e vajon a férjünknek, nekik ez meg se fordul a fejükben. Mármint,hogy nekünk ők tetszenek-e. Annyi párt látok az utcán, ahol a csajszi tök csinosan van felöltözve,elegáns, divatos, a pasi meg felvesz egy melegítőt sportcipővel.
2010. nov. 5. 22:45
 32/32 anonim ***** válasza:
Minden reggel úgy öltözöm fel, mintha rögtön indulni kéne valahova (átlagos helyre, bolt, akármi), mert utálok tükörbe nézni, ha slampos vagyok. Annyi különbség van, hogy mielőtt ténylegesen elmennék otthonról, felveszek kiegészítőket (ez a dilim, de otthon játszás, háztartásvezetés közben zavaró).A férjem este ér haza, azelőtt még megnézegetem magam, arcot mosok, picit frissülök, hogy előtte is jól érezzem magam, pedig nem igényelné. De ez nekem, magam előtt elvárás. Egxébként egyszerűen öltözöm, farmer vagy strapabíró szövetgatya, hosszúujjú póló, vagy leggings-tunika, ilyesmi.
2010. nov. 7. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!