Gyerekükkel otthon lévő anyukák:ti miben vagytok otthon egész nap?
Kényelmes ruciban szoktam lenni itthon. Valamilyen pulcsi, és vagy pamut melegítő, vagy még a terhességem alatt vásárolt vászon bőszárú naci van rajtam. Bár most éppen farmerben vagyok, már voltunk sétálni délelőtt.
Egyébként nekem a "normális" ruha korábban a fekete nadrág-fehér blúzt jelentette, vagy kosztümöt, mert bankban dolgoztam. Na azokban mégsem glasszálhatok itthon.
Otthon csak vmi, egyszerő narág, póló.Ha elmegyeünk otthonról, mindegyikünk átöltözik.
Nem tudnék otthon kiöltözve lenni.Csoda így is hogy a tükör elé eljutok a két kicsi mellett!
Jó kérdés :P
most:
melegitő alsó -budmil- budmil polóing zokni és papucs.
ha elmegyünk a sarki boltba akkor farmert és pulcsit veszek ha a belvárosba megyünk valamiért akkor csini felsőt és farmert.
ha csak a kisboltba két háztömbnyire akkor a mostani ruhámra veszem a melegitő felsőjét és edzőcipőt - kilimanjaro-
szóval nem vagyok topis meg szakadt mert a melegitő mindig tiszta - van két váltás- csak nem öltözök ki itthonra.
Te miben vagy most?
egy 2 éves és egy 5hónapos mellett,nem mindig marad időm/energiám harcidíszbe öltözni egy egy sétához.általában egy póló és egy melegítő nadrág van rajtam,vagy farmer.
max farmert veszek fel,ha kimegyünk boltba/postára.mert a kabát ápol és eltakar.na meg a kicsi tündérputtonyban rajtam,úgyhogy hiába is öltöznék ki,úgysem látszódna :-)
de ha pl a városba megyünk,oda azért még sminkelek is :-))
A melegítő nem normális ruha???
Szerintem az, én abban érzem itthon jól magam. Ha megyünk valahová, akkor meg farmert húzok, sosem csináltam nagy ügyet ebből...
Én miben vagyok Pamut melegitőalső(Puma) fekete és egy szürke kapucnis pulcsi,ez is melegitőfelső csak ne ehhez az alsóhoz való.
Hühye kérdés tudom csak gondolkoztam már, hogy mindig ilyenekben vagyok és neme unja a férjem még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!