Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekükkel otthon lévő...

Gyerekükkel otthon lévő anyukák:ti miben vagytok otthon egész nap?

Figyelt kérdés
Ha elmentek otthonról átöltöztök, vagy otthon is normális ruhában vagytok?
2010. nov. 5. 14:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
A normális ruhát úgy értem, hogy az a normális amiben elmentek , amiben meg otthon az az otthoni. Nekem nem gáz a melcsi , mindig abban avgyok, szal nem kell ugy érteni, hogy lenézem a melegitőt:)
2010. nov. 5. 14:25
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a párom szokta is mondani, ha felöltözök csinosan, hogy wow, ezt már szeretem, nem mindig a melegítőt látni... Úgyhogy időnként rajtam szokott maradni a farmer és a hozzá felvett csinosabb pulcsi, vagy valamilyen felső, hogy ne mindig a mackónacit lássa.
2010. nov. 5. 14:25
 13/32 A kérdező kommentje:
Na ja...de akkor egész nap lehet vigyázni a ruhára meg amugy gyerek mellett a legjobb cuccok is olyan hamar tönkre mennek, hogy aztán meg már elmenni sem lehet benne:(
2010. nov. 5. 14:26
 14/32 anonim ***** válasza:
51%

Én délutánra szoktam hagyni a nem melegítős cuccot, délelőtt jó az, akkor úgysincs otthon.

Próbáld ki valamelyik nap, hogy rendesen felöltözve fogadod, ahogy hazaér melóból. Meglátod majd a reakcióját...

2010. nov. 5. 14:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Mikor hazaér épp kint szoktunk lenni a játszón, nem nagyon menne a dolog hogy négykézláb csuszok a homokozóban:)
2010. nov. 5. 14:30
 16/32 anonim ***** válasza:
36%
Szabadidő ruhából is lehet kapni szexi változatot, nem a bő macinaciban kell nyomulni.Ebben még jobban is látszódnak a formák mint farmerban.Persze csak ha mutogatni valóak a formák.
2010. nov. 5. 14:31
 17/32 anonim ***** válasza:
40%
Jaaaj, nem akarásnak nyögés a vége... biztos lesz olyan nap, amikor épp nem vagytok kint, mert esik az eső. Legalább akkor próbáld ki, hogy rendes ruhában várod, és meglátod, mit szól hozzá. Ha észre sem veszi, akkor lehet, hogy nincs igénye rá, hogy szépen felöltözve lásson. Ha megjegyzi? Akkor viszont többször kellene "bevetned" magad így.
2010. nov. 5. 14:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Sztem a formákkal nincsen baj, aerobic oktató vagyok, ezért vagyok állandóan melegitőben, sajnos meló előtt és után is és itthon is, ezért bánt, hogy csak ebben lát:) Amugy ja, vannak csinibb cuccok mint farmar ezek között nem is kevés,pl a Jessica nacik szuperek:) csak tudod olyan dárga, hogy a kinyujtom a gyerekkel a homokozóban akkor a családi pótlék ára melle rá:)hogy ujat vegyek
2010. nov. 5. 14:37
 19/32 A kérdező kommentje:
Az a helyzte, hogy utálja a rövig hajat én meg levágattam és most orrol rám, pedig nem lett rövid csak eddig seggig ért, most meg olyan cleopátrás és szóval valamivel szeretném javitani neki az összképet ha már ahajm nem tetszik neki.
2010. nov. 5. 14:39
 20/32 anonim ***** válasza:
Szia! Mos tértem haza, míg elvoltam normálisan felöltöztem, igaz vezetni voltam, szóval sportcipőben plusz farmerban, de normálisan fel voltam öltözve és mielőtt elmentem át is öltöztem. Itthon melegítőnadrágban, pólóban és kapucnis felsőben, vagy sima melegítőfelsőben ami a nadrágomhoz való, vagy hosszú ujjú felsőben és mellényben vagyok plusz a melegítő naci. Itthon nem vagyok másban igazából csak melegítőben, nekem ez a kényelmes. Ha elmegyek itthonról akkor pedig normálisan felöltözök, persze boltba nem megyek kisestélyibe :)
2010. nov. 5. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!