Gyerekükkel otthon lévő anyukák:ti miben vagytok otthon egész nap?
Én is gondolkodtam már rajta, hogy nem unalmas-e neki a szabadidő ruha. Persze ezekből is lehet kapni szexisebbet is, de az akkoris csak egy szabadidő marad. Szóval itthon én is abban vagyok. Egyszerűen nem is tudnék farmerben lenni. Nekem kényelmetle abban csúszni mászni kislányommal a földön. Abba játszani.
Ha elmegyünk otthonról akkor persze felöltözöm, és én is várom már időnként, hogy mikor lehetek megint csinos, mikor megyünk valahova.
Én itthon az esetek 90%-ában szabadidőnadrágban és pamutfelsőben vagyok.Van, hogy farmert veszek fel, mert bár van vagy 8 nadrágom, minden nap sikerül délig összekenni a kisfiamnak. Hosszú ujjú felsőre néha veszek pólót, mint a tinik:)
35 éves vagyok, 3 gyerekem van.
Ha megyünk valahová, akkor farmer vagy vászon anyagú nadrágot, farmer vagy bundás bélésű mellényt veszek fel, egy egyszerű fekete fűzős tornacipővel. (magas szárú)
Szia!
Itthon itthoni ruhában vagyok, melegítő és pulcsi. Ha lemegyek a boltba akkor csinibb melegítő és csinibb pulcsi vagy farmer és pulcsi + sport cipő. Ha a városba megyünk akkor normálisan öltözök fel és a hajamat is megcsinálom és szoktam egy kis sminket is felrakni. Tegnap előtt vásárolgattunk meg szaladoztunk a városban barna bársony szoknya volt rajtam, fekete leggings, csizma, csíkos pulcsi és egy fekete mellény. A sportcipőt nagyon utálom egyébként mert szerintem egyáltalán nem nőies és olyan topisnak érzem benne magam. De az a baj, hogy nem tudok menni magassarkúban:S Ezért mindig valami laposabb, de nőiesebb cipőt vagy sarut hordok, ritkán veszek fel magassarkút ha tényleg ki kell öltözni valahová. Épp most vettem csizmát, szerencsém volt mert nagyon nagy volt a választék így találtam magamnak egy laposat, nagyon tetszik, nőies, de mégis kényelmes és még menni is tudok benne:)
Hát ezen én is mindig elgondolkozok, hogy végülis korábban SOSE jártam melegítőben szinte...mondjuk nem voltam az az otthon ülős talán azért nem. Most meg gyakorlatilag 3 éve csak melcsiket veszek...brrrr belegondolva szörnyű :)
Dehát ez van, nekem baromi kényelmetlen a gyerekek után hajolgatni meg utánkapni meg utánaszaladni szűk farmerban meg magassarkúban.
A játszótéren is xarul érzem magam ha mondjuk a csini cuccból kivillan ez az mikor behajolok a homokozóba vagy ilyesmi...szóval marad az egyszerű farmer pulcsi vagy kardigán és ilyenkor szerencsére a kabáááát ami ápol és eltakar.
Itthonra pedig sajnoooos póló és melegítő nadrág, zokni...így is 2szer öltözök egy nap (valamelyik biztosan összerajzol,összefest, leköp vagy lebukizik) és 4 személyes háztartásra nem kell ecsetelnem gondolom hogy amúgy is a mosás-teregetés-elpakolás-majd ismét mosás körül forog az életem.
Farmer, pulcsi, polo, vagy melegito naci farmer helyett, de az esetek donto tobbsegeben leggingsben vagyok itthon valamelyik regebbi hosszabb felsovel, vagy pulcsival. Nekem ez a legkenyelmesebb.
Ha elhagyom a hazat, akkor mindig ruhavaltas van, bar most telen nem feltetlenul, ha csak bolta kell szaladni, akkor huzok csizmat a legginshez es felveszem a telikabatot. Igy nagyon nem latszik, hogy otthon nyomulosban jottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!