Ezen a hétvégén "lepasszolod" valakinek a gyereket?
Mi nem tudjuk leadni senkinek a gyereket.
Anyósék nem vállalják. Csak magukkal vannak elfoglalva, még a férjemmel se törődnek semmit,az unokát se hívják fel soha.
Anyám meg beteg már,ő már nincs abban az állapotban, hogy a lányomra vigyázzon.
14!
13as vagyok. Én nem megyek el,mégis lepontoznak!!
A gyerekvállalás lemondásokkal jár, minden tekintetben= sz*pnod kell, mert ezt várja el a társadalom.
Neem...bocsi! Mi ezen a hétvégén együtt leszünk a gyerekekkel, de jövő hétvégén mennek a mamához szombaton reggeltől-estig. Nekünk így lesz egy szabad napunk. Havi 1x megcsináljuk. Mindenkinek jó. Mama, papa is várják az unokákat, teljesen őszintén, nem kényszerből vállalják, hanem már tervezik mindig előre hova mennek, mit csinálnak majd.
#18 nekunk nem szopás, hogy a gyerekekkel vagyunk otthon hetvegenz de kinek mi.
Ezen kar filozofalni
Nálunk most pont le lesznek "passzolva". A kicsi ma anyósomnál alszik, így az estét hármasban töltjük a nagyobbal, szüksége van már neki is a külön időre, amikor csak vele foglalkozunk. Aztán holnap reggel elvisszük a nagyot is anyósomhoz, mi pedig a férjemmel túrázni megyünk, mert nekünk is szükségünk van a közös időtöltésre. Este a lányok ott maradnak anyósnál, mert nem is tudjuk, hogy mikor érünk haza, és kicsit otthon lenni kettesben sem lesz rossz. Vasárnap reggel viszont elhozzuk anyósomtól a csajokat, és aznap meg együtt vagyunk. Délután megyünk majd játszóházba, unokatesó szülinapját ünnepeljük, aztán így.
Szerintem ez így igazából mindenkinek jó megoldás :D Mindenki tud egy kicsit pihenni, mindenki találkozik mindenkivel, együtt is vagyunk de külön is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!