Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezen a hétvégén "lepasszolod"...

Ezen a hétvégén "lepasszolod" valakinek a gyereket?

Figyelt kérdés
Hogy töltitek a hétvégét? Gyerekkel vagy gyerek nélkül? Ha gyerek nélkül, akkor ki fog vigyázni rájuk és meddig? Mi lesz a program a hétvégén nálatok?
nov. 8. 11:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam most csütörtöktől vasárnapig marad itt anyukám. Ő akart jönni, így a felszabaduló időben főzés/takarítás lesz. Férjem most külföldi úton van egy hétig, szóval jól jön a segítség.
nov. 8. 13:04
 12/32 Misery ***** válasza:
68%
Mi nemsoká indulunk wellness hétvégére, ma megyünk és vasárap délutnán jövünk, addig férjem nagyszülei vigyáznak rá. Születésnapomra kaptam anyósomtól ezt a hétvégét, persze előtte megbeszélte velem. Mi nem érezzük úgy, hogy bűn lenne "lepasszolni" a gyereket. Nem vagyunk mártírom szülők, akik már akkor is sátánt kiáltanak, ha valaki néha-néha el mer menni gyerek nélkül bárhova is. Kell a gyerek nélkül kettesben töltött idő.
nov. 8. 13:06
 13/32 anonim ***** válasza:
70%

Mi nem tudjuk leadni senkinek a gyereket.

Anyósék nem vállalják. Csak magukkal vannak elfoglalva, még a férjemmel se törődnek semmit,az unokát se hívják fel soha.

Anyám meg beteg már,ő már nincs abban az állapotban, hogy a lányomra vigyázzon.

nov. 8. 13:21
 14/32 Misery ***** válasza:
44%
Azt nem tudta, hogy ez is egy ilyen uszító kérdés, hogy aki elmegy gyerek nélkül néha bárhova, az szar szülő és le lesz pontozva... ;) Mártírkodjatok csak otthon tovább.
nov. 8. 13:23
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

14!

13as vagyok. Én nem megyek el,mégis lepontoznak!!

nov. 8. 13:26
 16/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem uszító kérdésnek szántam. Semmi baj nincs azzal, ha valaki kikapcsolódik gyerek nélkül is, mi is szoktunk, csak ötleteket szerettem volna 😊 ment a zöld neked is.
nov. 8. 13:26
 17/32 anonim ***** válasza:
40%
Sose "passzoljuk le" a gyereket...
nov. 8. 13:33
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

A gyerekvállalás lemondásokkal jár, minden tekintetben= sz*pnod kell, mert ezt várja el a társadalom.

Neem...bocsi! Mi ezen a hétvégén együtt leszünk a gyerekekkel, de jövő hétvégén mennek a mamához szombaton reggeltől-estig. Nekünk így lesz egy szabad napunk. Havi 1x megcsináljuk. Mindenkinek jó. Mama, papa is várják az unokákat, teljesen őszintén, nem kényszerből vállalják, hanem már tervezik mindig előre hova mennek, mit csinálnak majd.

nov. 8. 14:32
 19/32 anonim ***** válasza:
37%

#18 nekunk nem szopás, hogy a gyerekekkel vagyunk otthon hetvegenz de kinek mi.

Ezen kar filozofalni

nov. 8. 14:34
 20/32 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk most pont le lesznek "passzolva". A kicsi ma anyósomnál alszik, így az estét hármasban töltjük a nagyobbal, szüksége van már neki is a külön időre, amikor csak vele foglalkozunk. Aztán holnap reggel elvisszük a nagyot is anyósomhoz, mi pedig a férjemmel túrázni megyünk, mert nekünk is szükségünk van a közös időtöltésre. Este a lányok ott maradnak anyósnál, mert nem is tudjuk, hogy mikor érünk haza, és kicsit otthon lenni kettesben sem lesz rossz. Vasárnap reggel viszont elhozzuk anyósomtól a csajokat, és aznap meg együtt vagyunk. Délután megyünk majd játszóházba, unokatesó szülinapját ünnepeljük, aztán így.

Szerintem ez így igazából mindenkinek jó megoldás :D Mindenki tud egy kicsit pihenni, mindenki találkozik mindenkivel, együtt is vagyunk de külön is.

nov. 8. 14:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!