Hol jobb a gyermeknek?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák, azért ebbe a témakörbe írom ki a kérdést, mert elsősorban a ti véleményetekre lennék kíváncsi.

Szerintetek hol jobb lakni a gyermeknek..ugyanis ezen vitázunk párommal és párom családjával.

Páromék falun laknak, párom imádott ott lakni a nagymamája szomszédságában.

Nos a párom szülei szerint elakarom tőlük szakítani az unokát és önző vagyok, hogy vàroson szeretnék lakni.

Kisvárosban gondolkozom. Én városi vagyok egyébként.

Ők abban szocializálódtak, hogy mindenki mindenkit ismer, a szomszédban van a nagyi, a falu programja, hogy átjárnak egymáshoz és megszokták, hogy mindenhez be kell utazni.

Én azonban azt érzem, hogy nekem ez sok lenne, hogy csak a nagyszülői segítség miatt éljek faluban, mert így azt érzem tényleg mindnehez segítség kell, mert pl. míg én a kicsivel otthon vagyok a nagyot mindenhova lehet vinni majd míg ha helyben lennék én is el tudnék nagyon sok mindent intézni, amit csak kell. Pl. gyerekorvos, gyógyszertár, bevásárlás, iskolába járás, szakkör stb.

Jelenleg várandós kismama vagyok és házat keresünk a pàrommal. Van eladó, ami tetszik a faluban, városban is vannak, amik azt mondom jók lennének, csak meg kell nézni.

Párom állandóan a falut mondogatja, nyilván a családja miatt.

Engem csak az aggaszt, hogx párom szülei szerint nekem szörnyen nehéz lesz, ha majd lesz pl. 2. gyerek és nem lesz helyben segítségem.

Én egyébként óvónő vagyok, oda tudom majd magammal vinni őket majd egyszer, ha helyben vagyok akkor meg viszem mindenhova is őket, ahova kell. Engem nagyon zavarna, hogy csak egy kisbolt és egy üres játszótér vár a faluban.

Ebben a faluban nincsenek rendezvények sem, mert ha legalább lenne egy csomó program. :S

nov. 6. 10:17
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
nov. 24. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!