Mi jobb a gyermeknek? Ha apa nélkül nő fel, vagy ha örökbe adjuk?
Azért mert a férjed elhagy, te is elhagynád az újszülött babád?
Nem lehet helyre hozni a kapcsolatotokat? Mi változott meg hirtelen?
Most komolyan gondoltad az örökbe adást? Az egy dolog, hogy a férjed nem akar veled lenni, de az apja se akar lenni a gyereknek? Mert a 2 dolog nem feltétlenül függ össze.
Én amellett vagyok, hogy a vér szerinti anyja mellett a helye. Egyrészt, mi arra a garancia, hogy az örökbefogadó szülők esetleg nem válnak el a későbbiekben?
Másrészt Neked is lehet új párod, aki valamelyest ezzel felvesz az apa szerepét.
Szedd össze magad!
Terhesség elején még azt mondanám, add örökbe.
Na de 6 hete gondozod, vigyázol rá, ringatod, eteted, le tudnál mondani róla???
Hogy merült ez fel benned? Te biztosan akartad ezt a babát, ha megszületett! Akkor most miért hagynád el?
Nem lehet helyrehozni a házasságot?
Üljetek le kettesben megbeszélni, mi a baj! Nehéz a gyermekágyi időszak, de ezért nem kell elválni! Apuka mit szól az örökbe adás ötletéhez?
Kedves, hogy most jött rá.
Te meg ne ásd el magad azért mert elválsz. Attól még miért nőne fel egy szülővel a gyerek? Soha nem lesz senkid? Innentől apáca leszel, mert anya vagy?
Szerintem semmi baj azzal sem, ha egy szülő van, ha az jó szülő.
Gerinces férj:S
Neveld fel egyedül a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!