Kisgyerekes, dolgozó anyák,hogy néz ki egy napotok?
Figyelt kérdés
Mikor főztök,mennyi időt töltetek takarítással,mosassal,bevásárlással,szóval hazimunkákkal,illetve mikor csináljátok ezeket? Mennyi időtök jut a gyerekekre,magatokra, párotokra? Ilyenkor mit csináltok?
Mennyit alszotok egy nap?
Írjatok légyszi kort is a gyerekekhez,illetve hogy teljes állásban dolgoztok-e,kb milyen munkakörben.
Ha még ezek után van kedved,egy átlag hétvégére is kíváncsi vagyok,hogy telik.
(A kérdésem apropója,hogy 2,5 illetve 5 éves gyermekeim mellől most mentem vissza dolgozni,és küzdök,mint malac a jégen. Kíváncsi vagyok más hogy csinálja,hogy mennek a dolgok minden nap. )
nov. 4. 15:32
21/21 Szabobianka3 válasza:
Kedves kérdező. Énidő max ha alvás után egyedül eljutok fürdeni😊 se smink már 10 éve se olvasás. Udvaron együtt játszunk. Séta hegyekbe játszótér. A nagy 10 a kicsi 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!