Apasági pernél ha üzenetben azt kértem hogy mondjon le a gyerekről vissza élhet vele?
Figyelt kérdés
Sokszor vitáztunk, mert mai napig nem hiszi el hogy az övé. Lett otthoni dns teszt, az övé. Nemsoká lesz a per az én üzeneteimre amiben mondtam hogy mondjon le inkább róla és hagyjon békén hivatkozhat erre hogy de hát én akartam? Mert tudja hogy igy akkor gyerektartást sem kell fizetnie. Hiszen most is elismerhetné, akkor elállnék a pertől. De nem teszi.okt. 27. 21:07
31/32 anonim válasza:
De az azért meg van, hogy amíg nincs apasagi, addig nincs apa, ergo jelenleg nincs fia, akinek az ellátásába bele kellene szállni
32/32 anonim válasza:
Lemondani a gyerekéről nem lehet, a kizárólagos szülői felügyeletet kaphatod meg, de ettől még fizetnie kell gyerektartást. Viszont ehhez előbb jogilag az apjának kell nyilvánítani.
Bíróságon nem érdemes melodrámázni, nem az érzelmek érdekli őket, hogy mit vágtatok mérgetekben egymás fejéhez.
Tudtommal bizonyos napokon lehet ingyenes jogi segítséget kérni az területileg illetékes bíróságon. Érdemes lenne ennek utána járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!