Apasági pernél ha üzenetben azt kértem hogy mondjon le a gyerekről vissza élhet vele?
Figyelt kérdés
Sokszor vitáztunk, mert mai napig nem hiszi el hogy az övé. Lett otthoni dns teszt, az övé. Nemsoká lesz a per az én üzeneteimre amiben mondtam hogy mondjon le inkább róla és hagyjon békén hivatkozhat erre hogy de hát én akartam? Mert tudja hogy igy akkor gyerektartást sem kell fizetnie. Hiszen most is elismerhetné, akkor elállnék a pertől. De nem teszi.okt. 27. 21:07
21/32 A kérdező kommentje:
De most akkor az apasági per lett elutasítva?
okt. 28. 13:11
22/32 A kérdező kommentje:
Meg nem rágalmaztam a bírót
okt. 28. 13:12
23/32 A kérdező kommentje:
Ha nem nyilatkozom 8 napon belül mi fog történni? Feljelentenek?
okt. 28. 13:16
24/32 anonim válasza:
Igen, az apasagi per lett elutasitva. A bíró úgyis a javára dönt mert rokon rágalmazásnak számít, ha kicsit rosszabb kedvében van az a bíró, akinek kiadták cvolna az ügyet. Esetleg felkereshetsz egy ügyvédet, de hidd el, nagyon alacsonyról indulsz
25/32 anonim válasza:
Nem olvastam el az egészet. Nézd meg mit ír, ott kell szerepelnie benne, mi történik a 8 nap után. Eselyesen az szerepel, hogy 8 napon belül kell fellebbezned, ha nem értesz egyet a dontessel
27/32 anonim válasza:
A kérdező olyan üzenetet küldött az apának, amit nagyon nem kellett volna -nem a mondjon le a gyerekről tartalmút. A pasi ügyvédhez fordult, a képernyő fotót csatolták a megszűntetési kerelemhez, a bíróság meg emiatt elutasította a keresetet.
28/32 A kérdező kommentje:
Az ideiglenes intézkedési pert utasították el, az nem a rendes per.
okt. 28. 16:28
29/32 anonim válasza:
Mit küldtél az apának ami miatt elutasították?
30/32 A kérdező kommentje:
Az ideiglenes intézkedésbe az volt hogy addig is amíg nem lesz meg a per tessék bele szállni a fia ellátásába.
okt. 29. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!