Azok az anyukák, akik utálják a férjük barátait, ott van, hogy a férj elviszi a gyereket magával a barátaihoz az anyukát kizárva?
Igen el.
Én pedig örülök neki, hogy
1, van énidőm
2, együtt ketten ilyen jól elvannak.
Akik itt írják, hogy nincs beleszólásuk, akkor ha apuka barátja drogos és ott lövi be magát a gyerek mellett, plusz a pici járkál a szobába, ahol ki van rakva kézközelbe a xanax pl., akkor is hadd menjen? Kisarkított példa, de ennyi erővel, ha nektek ennyire nincs beleszólásotok... Mi közösen döntünk mindenbe és ha valami nem oké nem nyomjuk le a másik torkán. Ha én a 15 méteres hullámvasút tetejére nem szeretném, ha menne a 2,5 éves, akkor nem beletojik a véleményembe és azért is mert hát az ő gyereke is és ő így döntött mintha én nem is léteznék és ez fordítva is így megy. Megbeszélünk valami közös opciót akkor, ennyi.
De nyilván ha nem szimpi valaki az egy másik dolog nyilván. De amúgy minek vinné a gyereket baráthoz? Nálunk 2 eset volt, oltári bajok voltak az akkori barátjával (kiakadt azon is, hogy együttlét közbe nem vette fel neki a telefont), a lányunk pici volt még, nyilván nem vitte amúgy, de nem tiltottam, idővel maga mesélte el, hogy véget vetett a barátságnak, mert valóban igazam volt, ő is látja már, hogy nem normális. Fordítva is volt ilyen, valahogy hál isten egy véleményen vagyunk a baráti társaságunkkal kapcsolatban. De írtam, ha csak nem szimpi az arca az illetőnek az más kategória.
Hat nem tom, en anyukakent is ha a barataimmal akarok talalkozni, nem viszem a gyereket.
Mert ez az en programom.
Csak akkor szoktuk vinni oket, ha direkt a gyerekeknek talalunk ki valamit vagy csaladi grillezes, kirandulas van.
Amugy nem.
Egyebkent meg mitol felsz, mi fog tortenni a gyerekkel? Majd aztan vele beszelik meg a haverok a ketes ugyeiket?
Ketlem. :D
"Akik itt írják, hogy nincs beleszólásuk, akkor ha apuka barátja drogos és ott lövi be magát a gyerek mellett, plusz a pici járkál a szobába, ahol ki van rakva kézközelbe a xanax pl., akkor is hadd menjen?"
Én ezt úgy oldom meg hogy nem szülök olyannak, akinek ilyen haverjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!