Szerintetek szép név lenne a születendő kislányunknak, hogy Anna Róza?
Figyelt kérdés
#kislány #névk
okt. 24. 22:33
12/16 anonim válasza:
Annából tul sok van, pihentetni kene most egy fel evszazadot.
Ez a két keresztnev dolog eleve faraszto irany, felesleges inflálni a neveket.
A Róza onmagaban egyebkent szerintem szép
13/16 anonim válasza:
Hát jobb mint a Lakatos Maricsuj-Andalúcia :)
14/16 anonim válasza:
Volt általánosban egy Nagy Anna Rózsa nevű osztálytársam.
Akkor irigyeltem, milyen szép a neve.
Még most is azt mondom, hogy viselhető.
Viszont így felnőtt fejjel azt mondom, 2 nevet neee. Ha házasodik, kicseszés. Emellett csak az egyik nevét fogja használni, a másik kicseszés, amit minden fontos papírra írnia kell.
És igen, elég elcsépelt lett Tótgabika miatt.
15/16 anonim válasza:
A Róza szép, az Anna meg lerágott csont. Együtt elég uncsi, felkapott. Ismerek Hanna Rózát, Panna Rózát. Ez sem különb.
16/16 anonim válasza:
Szerintem szép. Két egyszerű, klasszikus keresztnév, amiből az egyik örökzöld, a másik pedig mostanában újra felkapott lett. Nem gondolom, hogy baj, ha két külön névként szeretnétek adni csak amiatt, mert kitalálták, hogy Annarózaként egyben is adható. Semmiképpen sem gáz név, egyedül az a meggondolandó, hogy a vezetéknévhez hogy passzol a két keresztnév, nem túl sok-e. Rengetegen vannak, akik két keresztnevet adnak, úgyhogy nem kell, hogy azok befolyásoljanak, akik szerint felesleges - alapból szerintem is az, de van, amikor érthető és hangozhat szebben, mint egy sima Anna vagy sima Róza magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!