25. hetes terhes vagyok es nem tudjuk hogy nevezzuk el a kislanyunkat. Tudnatok szep es kulonleges neveket irni?
Nekem a picinél még 40 hetesen sem volt meg a név, amint kitaláltuk, meg is született. :)
Lili Emma a nagylányom és Kitti Mira a kicsi. Nekem ezek a lánynevek tetszenek a legjobban.
Nekem az alábbi szép, de nem különleges nevek tetszenek:
Alexandra, Olívia, Viktória, Regina
Bár ha belegondolunk, lassan már ezek is különlegesnek fognak számítani, mert kevés kislánynak adják őket.
Tudom kérdésre nem illik kérdést feltenni,de kellene egy két fontos adat:)
Magyaros vagy inkább külföldi hangzású nevet szeretnétek?
Hosszú legyen? "pl 3-4 szótagból álljon" vagy rövid nevecske mint pl Mia, Hanna stb?! Igazából az is fontos szempont hogy mi a Vezetéknév. Mert pl Ha Kovács nem biztos hogy az Amanda passzol hozzá:) Érted.. :)
Utolsó vagyok:)
Az is fontos én szerintem,hogy ha a Vezetéknév hosszú akkor egy rövid név passzolna hozzá,vagy 2 rövid:) Ha rövid a vezetéknév akkor értelem szerűen a hosszabb nevek mennek jobban:) Ha ezeket tudod,akkor mi is könnyebben tudunk segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!