Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név lenne a...

Szerintetek szép név lenne a születendő kislányunknak, hogy Anna Róza?

Figyelt kérdés

#kislány #névk
okt. 24. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Borzalmasan elcsépelt.
okt. 24. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Túlzásnak érzem én is.
okt. 24. 22:50
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Ez olyan Tóth Gabis 🤔
okt. 24. 22:52
 4/16 anonim válasza:
100%
Túl hétköznapi és hiába van 2 neve, ezt a 2 nevet valószínűleg már adták valakiknek és van olyan egybe is, hogy Annaróza. Ez szerintem szebb. Anna túl sok van akkor inkább csak Róza. Szépnek szép de olyan semmitmondó, bocsi. :/
okt. 24. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon "celebes" név...:-/
okt. 24. 23:06
 6/16 anonim válasza:
79%
Olyan cigányos név.
okt. 24. 23:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép, csak amióta vannak az egybeírt nevek, azóta kiejtve nem világos, hogy Anna Róza vagy Annaróza a neve. De ez bármelyik másik névvel is előfordulhat, hiába adod pl. a Bella Krisztina nevet, ha jövőre engedélyezik a Bellakrisztinát...
okt. 24. 23:35
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Tömeg nem, semmi egyediség.
okt. 24. 23:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár belekötni nem tudnék, én nem nevezném így a gyerekem. De pont ezért van sok név, hogy mindenki a saját tetszése szerint válasszon, meg ne mindenkit ugyanúgy hívjanak...

Az általad választott név alapvetően szép szerintem, és ha ezt adod a lànyodnak, bizonyára illetni fog hozzá.

okt. 24. 23:40
 10/16 anonim válasza:
100%

Hiába adtok neki 2 nevet, nem biztos, hogy fogja is használni mindkettőt illetve fog velük bemutatkozni mindig. Ha biztosra akartok menni és fontos a 2 név akkor egybe adjátok így Annaróza. Mert valószínű, hogy csak Annaként vagy csak Rózaként fogja magát hívni. Persze ti döntötök de én így gondolom.

Egyébként nekem tetszik az egybe Annaróza. És igen, ahogy előttem írják garantált, hogy nem lesz egyértelmű, hogy egybe vagy külön írja még ilyen egyszerű nevek is okozhatnak kellemetlenséget.

okt. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!