Szerintetek szép név lenne ez a kislányunknak?
Figyelt kérdés
Nem az itteni válaszok alapján fogunk dönteni,mert mar 99%,hogy ezt kapja névnek a picúr,csak kiváncsiság.A név:Hanna Izabella(az Izabellát fogjuk használni)2016. júl. 26. 10:54
1/22 anonim válasza:
Igen, szerintem szép mindkét név.
2/22 anonim válasza:
Nekem a Hanna nem tetszik.
Az Izabella az nem rossz.
3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szupergyors választ:) nyomtam egy zöldpacsit :)
2016. júl. 26. 10:56
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm #2,neked is meng a pacsi :)
2016. júl. 26. 10:57
5/22 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik :) én is szivesen adnám!! :)
6/22 anonim válasza:
Én ugyan nem adnám ezeket a neveket, mert vannak, amik jobban tetszenek, de mindkettő név szép külön is.
7/22 anonim válasza:
Az Izabella nálunk is esélyes volt, szerintem szép név.
8/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem jól hangzik együtt
9/22 anonim válasza:
Szerintem is szép név mind a kettő és jól is cseng. Viszont mi megszívtuk a lányommal, neki is két neve van és a másodikat használjuk. Oviban mindenki az első nevén szólította, sokszor ki kellett javítani az óvónőket, mire beléjük vésődött. A gyerekek is 80%-ban az első nevén szólítják.
Suliban erre majd nagyon oda fogunk figyelni!
10/22 anonim válasza:
Szép de furcsa hogy a másodikat használjatok. Valószínűleg mindenki az elsőn fogja szólítani automatikusan, ameddig ki nem javítja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!