Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szép név lenne ez...

Szerintetek szép név lenne ez a kislányunknak?

Figyelt kérdés
Nem az itteni válaszok alapján fogunk dönteni,mert mar 99%,hogy ezt kapja névnek a picúr,csak kiváncsiság.A név:Hanna Izabella(az Izabellát fogjuk használni)
2016. júl. 26. 10:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A Hanna tetszik, az Izabellától én rosszul vagyok, de ízlések és pofonok...
2016. júl. 26. 12:01
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Szép dallamos :) Bár felénk a Hanna már nagyon gyakori név, de ti úgyis az Izabellát fogjátok használni. Nekem tetszik.

Off, de nagyon érdekel téma: miért annyira magától értetődő, hogy az első keresztnevén kell hívni a gyereket? Az én lányomnak is 2 van és a másodikat használjuk (azért ebben a sorrendben adtuk, mert így szebben hangzik, mint fordítva). Viszont a család kérdezés nélkül az első nevén hívja, amire persze nem figyel. Nem tök mindegy a sorrend?

2016. júl. 26. 12:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekünk Izabell lesz. A Hanna nem.tetszik. mindem lány hanna meg minden fiú bence...
2016. júl. 26. 12:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem a Hanna nem tetszik, de az Izabella igen. Becézhető is, de teljes névként is cuki.:)
2016. júl. 26. 13:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva jobban tetszik, bár nem írtad, hogy milyen vezetéknévhez lesz. Ha már úgyis az Izabellát használjátok majd, én biztos megcserélném.
2016. júl. 26. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 2név tetszik. Rajta volt a listán de végül a Linett nevet kapta:)
2016. júl. 26. 13:41
 17/22 anonim ***** válasza:
32%

Nekem két keresztnevem van, az elsőt használom, sokan alapból úgy is szólítanak, de azért sokszor megkérdezik tőlem, melyik nevemet használom, tehát azért nem mindenkinél automatikus...

Emlékszem, az általános iskolai bizonyítványomon alá volt húzva az a nevem, amelyiket használni szoktam. :)

2016. júl. 26. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Szép név mind a kettő. De ha az Izabellát fogjátok használni, akkor az kéne legyen az első keresztneve, mert ha a második lesz, akkor kb mindenki Hannának fogja szólítani, aki nem a barátnője vagy a családja. Én fiam pont ettől szenved. Attila Áron a neve és Áronnak szólítjuk, de az összes orvosi vizsgálaton, és minden hivatalos helyen Attilának szólítják és a gyerek már megesküdött, hogy legyen csak 18, meg fogja cseréltetni a nevét!!! Ezt gondoljátok át!
2016. júl. 26. 16:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenkit felpontoztam.Örülök,hogy ennyi a pozitiv vélemény.Gondoltam,hogy lesz olyan aki megkérdezi vagy megjegyzi,hogy miért a 2. nevet használjuk majd :) A válaszom,hogy a vezetéknevünk utolsó betüje 'i'(Dombi)emiatt nagyon egybeolvadna,hogy DombIzabella,ráadasául szerintem a 'b'-k miatt mintha dadognánk olyan.
2016. júl. 26. 17:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Vicces, nekem pont a Johanna és a Bella tetszik jobban :) a Hannával sincs semmi baj, nagyon szép név, csak gyakori. Egy Izabellát ismerek, ő idősebb, így nekem az inkább "öreges" név. Az Iza becenevet ki nem állhatom, de a Bellát imádom.
2016. júl. 26. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!