Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell már az óvodások...

Miért kell már az óvodások között is ez a megkülönböztetés?

Figyelt kérdés

Versmondó versenyen olyan kislány nyer aki beszédhibás és rontott is a szövegben. A családja befolyásos, ismert persze. Gusztustalannak tartom ezt hogy már ilyen pici gyerekekkel is ezt csinálják és elveszik a kedvüket.

És nem a csalódottság beszél belőlem. Az én fiam is kiemelték. Csak láttam, hallottam hogy voltak a kislánynál sokkal ügyesebbek. Olyan aki hosszabb szöveget, hiba nélkül, szép kiejtéssel mondott el

okt. 18. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
#10 ez az egész ellentmondásos, valójában mar az ideg, hogy nem a te gyereked lett kiemelve.
okt. 18. 18:22
 12/19 A kérdező kommentje:
A kérdésében leírtam hogy az én fiam is ki lett emelve😅😅😅 De mindegy 😂😂
okt. 18. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
6# igen, én ilyen töriversenyen voltam. A polgármester fiához háromszor ment oda a felügyelő tanár, megnézte, mit ír, meg mondta, hogy mit javítson, aztán mit ad Isten, megnyerte.
okt. 18. 19:03
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
#12 akkor meg végképp nem értelek.
okt. 18. 19:04
 15/19 A kérdező kommentje:
Miért attól hogy az én gyerekem kiemelték már egyből nem szúrhatja a szemem a nyilvánvaló igazságtalanság?
okt. 18. 19:07
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk is ki volt emelve az a srác, akinek egyik lába rövidebb volt mint a másik és bicegett. 12.ben ballagáskor díjat kapott a nagy közösségi munkájáért is, ami a semmivel volt egyenlő. Ellopta az osztálypénzünket is. Az anyja volt itt a szegény pára, egyedülálló anya, amikor ő szült házas férfinek, aki csak a gyerektartást fizette. XD
okt. 18. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
36%

Bezzeg ha a te gyerekedet szólná le valaki, hogy miért lett kiemelve, az övé meg miért nem, holott ő is indult, nyilván fel lennél háborodva. A teljesítménnyel kapcsolatban ugye csak a te verziódat ismerjük.

Aki nem látja problémának ilyen kicsi gyerekek összehasonlítgatását, konkrét versenyeztetését, az ne is rinyáljon, ha a bizonyos pálca rosszabbik végére kerül.

okt. 18. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
34%

15# És mi van, ha azt a kislányt azért a munkáért jutalmazták meg a kiemeléssel (pozitív megerősítés), hogy a beszédhibája ellenére sok munkával relatív jó eredményt ért el? Tudod, hogy honnan indult az a kislány és mennyit fejlődött esetleg?

Persze lehet, hogy igazad van, és a családja miatt díjazták, de azért nekem eszembe jutott ez a másik lehetőség is.

okt. 19. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki kap oklevelet, nincs nyertes.
okt. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!